23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λίγες βροχές στα κεντρικά και βόρεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Παρασκευή, ο καιρός στη χώρα θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας, ωστόσο βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές. Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν το μεσημέρι κατά τόπους στη Θράκη, και το βράδυ κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί το πρωί και το βράδυ κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά γενικά ηλιοφάνεια, ωστόσο από το μεσημέρι αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοανατολικούς μέχρι 5 μποφόρ στα ανατολικά.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές και μερική ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό