18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λίγα στη φαντασία αφήνει η πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Madame Web» στο Λος Άντζελες, βρέθηκε τη Δευτέρα (12/2) η Ντακότα Τζόνσον, η οποία πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο.

Η 34χρονη ηθοποιός που απέκτησε παγκόσμια φήμη από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι», εμπνεύστηκε από τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία, βασισμένο σε ηρωίδα της Marvel Comics.

Η Τζόνσον φόρεσε ένα διάφανο μεταλλικό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που άφηνε λίγα στη φαντασία, ενώ οι κρίκοι στο φόρεμά της θα μπορούσαν να παρομοιαστούν με ιστό αράχνης.

Το αμάνικο λαμπερό φόρεμα συνόδευσε με ένα διαμαντένιο κολιέ και ένα φυσικό make-up look. Η ηθοποιός έβαλε εσώρουχα ασορτί στο χρώμα του δέρματος μέσα από το φόρεμα και μαύρες γόβες με λουράκια.

Στην ταινία της Marvel, η σταρ του Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί ως Κασάνδρα Γουέμπ μαζί με τις Σίντνεϊ Σουίνι, Σελέστ Ο’ Κόνορ και Ιζαμπέλα Μέρσεντ, οι οποίες επίσης παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής: «Μια τραυματιοφορέας στο Μανχάταν που αναπτύσσει τη δύναμη να βλέπει το μέλλον και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για να το αλλάξει. Αναγκασμένη να αντιμετωπίσει αποκαλύψεις από το παρελθόν της, σφυρηλατεί μια σχέση με τρεις νεαρές γυναίκες που προορίζονται για ισχυρά πεπρωμένα, αν μπορέσουν όλες να επιβιώσουν από ένα θανατηφόρο παρόν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό