22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λήστεψαν και… τράβηξαν το αυτί του Τίτε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τίτε μπορεί να είχε προαναγγείλει μήνες πριν ότι δεν θα συνέχιζε στο τιμόνι της Εθνικής Βραζιλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά απ΄ ότι φαίνεται το φιάσκο του Μουντιάλ θα τον ακολουθεί για καιρό…

Ο πρώην πια ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Σελεσάο βγήκε σήμερα, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, για μια βόλτα στους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο, χωρίς να ξέρει τι τον περίμενε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της O Globo, ο Τίτε δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα ο οποίος τον λήστεψε, αλλά η είδηση αυτή καθαυτή δεν προξενεί εντύπωση, αφού σε μια χώρα με τόση παραβατικότητα θα ήταν ένα συνηθισμένο περιστατικό.

Το πρωτοφανές της υπόθεσης έγκειται στο ότι ο ληστής δεν αρκέστηκε στην όποια λεία του αλλά τράβηξε το αυτί του Τίτε, με την κυριολεκτική έννοια του όρου, κατηγορώντας τον για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Αργότερα, το γραφείο Τύπου του Βραζιλιάνου τεχνικού επιβεβαίωσε τη ληστεία την ιστοσελίδα UOL, αρνήθηκε όμως όλα τα υπόλοιπα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό