22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λήξη συναγερμού για Λεσόρ, βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις του

Ειδήσεις Ελλάδα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση τραυματισμού του Ματίας Λεσόρ στον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Οι εξετάσεις του Γάλλου βγήκαν καθαρές αλλά το «τριφύλλι» θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέας στην Πάτρα στις 24/12.

Ο Λεσόρ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ στο 3′ 2” από το τέλος. Μετά το φάουλ που του έγινε και το άτσαλο πέσιμο του, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έτρεξε να του παρέχει βοήθεια. Μετά από λίγο ο παίκτης των πρασίνων αποχώρησε με την βοήθεια των γιατρών χωρίς να μπορεί ο ίδιος να σταθεί στα πόδια του.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε με την επιστροφή της ομάδας από το Μιλάνο βγήκαν καθαρές, χωρίς να υπάρχει κάποιο κάταγμα στην μέση που ήταν και ο αρχικός φόβος όλων, όταν τον είδαν να πονάει φρικτά με το πέσιμο στο έδαφος.

Παρά το γεγονός ότι οι φόβοι δεν επαληθεύτηκαν, ο Γάλλος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Προμηθέα. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στην επόμενη αναμέτρηση της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ευχή όλων να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις και την ενεργό δράση καθώς μιλάμε για έναν από τους πιο δραστήριους παίκτες του «τριφυλλιού». Την θέση του θα καλύψουν οι Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, Κώστας Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου, όσο ο ίδιος απουσιάζει.

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό