18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Λέω στον Μπερνάρ να πει στην Μινέιρο ότι θα μείνει για ακόμη έναν χρόνο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ μετά από την νίκη της ομάδας του κόντρα στην Λαμία με ανατροπή, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τον Μπερνάρ και για την εκτίμηση που του έχει. 

Ο Τούρκος προπονητής αποθέωσε τον Βραζιλιάνο, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με δύο γκολ κόντρα στην ομάδα της Λαμίας και κατέβαλλε τα μέγιστα στην επικράτηση με σκορ 3-1. Ο Τούρκος προπονητής, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ στην COSMOTE TV: Για το ματς: “Τέτοιου τύπου αγώνες είναι δύσκολοι άμα δεν βρίσκεις το πρώτο γκολ. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε. Δείξαμε υπομονή και κουρα΄γιο, με υπομονή χτίσαμε ευκαιρίες, χάσαμε γκολ. Κερδίσαμε 3-1. Όλοι οι οπαδοί χάρηκαν σήμερα που παίξαμε καλά. Δεν είναι και το πιο εύκολο να παίζεις στους 30 βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Μόνο η ομάδα μπορεί να πάρει το νταμπλ, είμαστε εμείς. Μέχρι το τέλος θα το παλέψουμε για να το πάρουμε”.

Για τον Μπερνάρ και την ευκαιρία που έχασε: “Θα ήταν πολύ ωραίο γκολ. Έχει χάσει τέτοιες ευκαιρίες προηγουμένως. Είναι σημαντικός παίκτης, πολύ μεγάλος. Καμιά φορά του κάνω πλάκα κι εγώ. Του κάνω καμιά φορά πλάκα μήπως να ενημερώσουμε την Ατλέτικο Μινέιρο να μείνεις άλλον ένα χρόνο μήπως. Όσο και να του κάνω πλάκα, αυτό είναι κάτι που θέλουμε. Είναι ένα γκολ που μπορεί να συζητηθεί”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό