16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λάτσιο: Συνελήφθη 42χρονος οπαδός για τα επεισόδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ντέρμπι της Λάτσιο απέναντι στη Ρόμα… τα είχε όλα. Το παιχνίδι ήταν φοβερό, ωστόσο, δυστυχώς, σημειώθηκαν και κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα όσα έγιναν εντός των τεσσάρων γραμμών ήταν ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση και έστειλε τους «λατσιάλι» στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας (1-0).

Παράλληλα, έλαβαν μέρος και κάποιες δυσάρεστες εικόνες. Επεισόδια έλαβαν μέρος πριν την έναρξη της αναμέτρησης και οι οπαδοί των Λάτσιο και Ρόμα άρχισαν να… εκτοξεύουν φωτοβολίδες από τη μία μεριά της κερκίδας προς την απέναντι! Αυτό είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός φίλου των «τζιαλορόσι» και ένας 42χρονος συνελήφθη για την επίθεση, μέσω της χρήσης των καμερών που υπάρχουν στο γήπεδο.

Επιπλέον, ο Ρομέλου Λουκάκου δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τους φίλους της Λάτσιο, οι οποίοι είναι ευρέως γνωστό πως είναι… περήφανοι για τις ακροδεξιές τους πεποιθήσεις. Έτσι, σύμφωνα με τον Αθλητικό Δικαστή, «υπήρξαν, σε αρκετές περιπτώσεις, χυδαία και προσβλητικά ουρλιαχτά φυλετικών διακρίσεων κατά του Λουκάκου».

Έτσι, θα κλείσουν αρκετές θύρες των Ultras για το παιχνίδι της Serie A απέναντι στη Νάπολι (14/01), υπολογίζεται περισσότερο από 16.000 θέσεις), ενώ στο σύλλογο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ. Επισημαίνεται πως κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν και ρίξεις φωτοβολίδων προς τους Πάολο Ντιμπάλα και Εντουάρντο Μποβέ.

Η «αφοπλιστική» απάντηση της Λάτσιο στον Ζοσέ Μουρίνιο

«Απόψε χάσαμε από ένα πέναλτι του VAR. Δεν το έδωσε ο διαιτητής στα τρία μέτρα αλλά μέσω του », ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Μουρίνιο. Έτσι, οι «λατσιάλι» αποφάσισαν να τοποθετηθούν για τη φάση του πέναλτι και το μαρκάρισμα του Ντιν Χάισεν πάνω στον Τάτι Καστεγιάνος με μία δημοσίευση στο Twitter.

«Αυτό είναι πέναλτι ακόμη και στον Άρη», έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα, με τη φωτογραφία να δίνει την επίμαχη φάση των δύο ποδοσφαιριστών. Το background της ωστόσο δεν είχε το χορτάρι του «Ολίμπικο», αλλά την επιφάνεια στον… πλανήτη Άρη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό