17.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Λάσο: «Από τις καλύτερες ομάδες ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague. Με μπροστάρη τον «καυτό» Αϊζάια Κάνααν και τον νεοφερμένο Μόουσες Ράιτ, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν εξαιρετικά τη διαβολοβδομάδα και ετοιμάζονται για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ένα ματς στο οποίο οι Βαυαροί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ντέβιν Μπούκερ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σερτζ Ιμπάκα, Άιζακ Μπόνγκα και Νίκλας Βίμπεργκ. Ο Ιμπάκα είναι ο κορυφαίος παίκτης της Μπάγερν φέτος και αν απουσιάσει τα πρόκειται για μία μεγάλη απουσία.

Ο Πάμπλο Λάσο, μίλησε για τους τραυματισμούς της ομάδας του, ενώ αποθέωσε και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague.

Διαβάστε όσα είπε: 

Για τα προβλήματα τραυματισμών:

«Η περίπτωση του Μπόνγκα ίσως είναι ένα θέμα και θα πρέπει να δούμε για να πάρουμε μία απόφαση με τον Ιμπάκα, καθώς τελείωσε το ματς με την Μπασκόνια με πρόβλημα και πόνους στο πόδι».

Για το ματς:

«Ο Ολυμπιακός παίζει με πολλή ενέργεια στην άμυνα. Είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague. Δεν είχαν εύκολη χρονιά μέχρι στιγμής. Είχαν τραυματισμούς, παρόμοια προβλήματα μ’ αυτά που έχουμε κι εμείς εδώ, αλλά τα καταφέρνουν πολύ καλά, χάρις στην εξαιρετική ποιότητα που έχουν σαν ομάδα. Το θέμα είναι να είσαι ψυχικά έτοιμος για ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό