16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λάρισα: Λύγισαν οι γονείς της Κλαούντια

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι συγγενείς της Κλαούντια Λάτα, ενός εκ των 57 θυμάτων στην Τραγωδία των Τεμπών, προχώρησαν σε σιωπηλή διαμαρτυρία στη Λάρισα  κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η οικογένεια της Κλαούντια στάθηκε απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στον χώρο για την παρέλαση της εθνικής επετείου στην κεντρική πλατεία. Μπροστά ήταν η Άλμα Λάτα, μητέρα της Κλαούντια κρατώντας λίγα λουλούδια και ένα χαρτί που έγραφε με κεφαλαία τη λέξη «Δικαιοσύνη». Η παρέλαση καθυστέρησε να ξεκινήσει λίγο αλλά άρχισε μετά από λίγο.

: Larissanet.gr

undefined

undefined

57 τριαντάφυλλα άφησε στην εξέδρα των επισήμων, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η οικογένεια Πλακιά από την Καλαμπάκα, των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους που σκοτώθηκαν στην τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, η οικογένεια των νεαρών κοριτσιών (της Χρύσας, της Θώμης και της Αναστασίας) πλησίασε στην εξέδρα των επισήμων στα Τρίκαλα και άφησε τα λουλούδια.

: Larissanet.gr
Δεν έσβησαν τα ονόματα στο Σύνταγμα

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων τοποθέτησε την εξέδρα των επισήμων, εκεί δηλαδή που στάθηκαν οι εκπρόσωποι της πολιτειακής, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, δίπλα ακριβώς από τα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών που έχουν γραφτεί με κόκκινη μπογιά σχεδόν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Σημειώνεται πως τα ονόματα γράφτηκαν δυο φορές από φοιτητές στη διάρκεια της πορείας για την επέτειο συμπλήρωσης ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα. Συνεργεία του δήμου είχαν προχωρήσει στον καθαρισμό του σημείου, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις αλλά και ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στην αρμόδια υπηρεσία καθαρισμού του Δήμου και του φρουραρχείου της Βουλής για το ποιος έδωσε την τελική εντολή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό