18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λάρισα: Κεριά και λουλούδια για τον αδικοχαμένο φοιτητή

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας, από τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή, με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, που έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο παλιού κτίσματος της πόλης.

Το πρωί της Δευτέρας πολίτες περνούν ακόμη από το σημείο που άφησε την τελευταία πνοή του ο φοιτητής – επί της οδού Ασκληπιού κοντά στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων – κοντοστέκονται, αφήνουν ένα λουλούδι στη μνήμη του, αδυνατώντας να πιστέψουν το τραγικό συμβάν. Δείτε τις εικόνες του larissanet:

Δίπλα στα τούβλα – θλιβερά απομεινάρια της τραγωδίας- έχουν συγκεντρωθεί λουλούδια, κεριά μα και άδεια ή μισογεμάτα μπουκάλια με αλκοόλ ώστε να θυμίζουν τη νιότη που χάθηκε στα χαλάσματα…

Διακεκριμένος ποδηλάτης με μετάλλια ο 22χρονος

Ο αδικοχαμένος φοιτητής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά  και έφυγε για σπουδές στην Λάρισα όταν πέρασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το flashnews, στην εφηβική του ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με την ποδηλασία και ανήκε στο σωματείο Τάλως και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα είχε λάβει πάρα πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες. 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό