19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λάκης Τζορντανέλλι για το πρόβλημα υγείας του: «Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν σαν να κουβαλάω μια χειροβομβίδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια σπάνια συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο ερμηνευτής που διέπρεψε τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 και αναφέρθηκε στις δυο σοβαρές περιπέτειες που πέρασε με την υγεία του και σοκάρει.

«Έχω κάνει δυο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ένα για ανεύρυσμα στο κεφάλι το 1981 και μετά από χρόνια, το 2003, μου ήρθε και η καρδιά αλλά ευτυχώς είμαι καλά. Τότε ήμουν στα πολύ πάνω μου, όταν με «χτύπησε» το ανεύρυσμα στο κεφάλι», είπε αρχικά ο Λάκης Τζορντανέλλι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μόλις είχα παντρευτεί, η Εύα ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος όταν μπήκα στο χειρουργείο και δεν ήξερε αν θα βγω από εκεί ζωντανός. Πολύ δύσκολες στιγμές αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή. Μου έδωσε ο Θεός… δύο χαστούκια. Η Εύα μου μού στάθηκε στα χειρουργεία μου».

«Λιποθύμησα στο σπίτι μπροστά στην Εύα όταν είχα το ανεύρυσμα. Ο γιατρός μου είπε «πρέπει να κάνεις την επέμβαση, γιατί αλλιώς θα είναι σαν να κουβαλάς μια χειροβομβίδα». Εγώ, όμως, έφυγα, πήγα στη Ζάκυνθο και τραγούδησα.

Όταν γύρισα, μου είπε η Εύα: μίλησα με τον γιατρό, βγήκαν οι εξετάσεις σου και πρέπει να κάνεις την επέμβαση. Έτσι κι έγινε. Και με την καρδιά μου στο σπίτι μου συνέβη κι ευτυχώς ήταν εκεί η Εύα. Με πρόλαβαν στο τσακ! Μου είπε ο γιατρός: χθες έπρεπε να κάνεις εγχείρηση στην καρδιά», κατέληξε ο Λάκης Τζορντανέλλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό