23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας On time και την Σάσα Σταμάτη. 

Το γνωστό μοντέλο και ο γοητευτικός πολίστας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πήραν από κοινού την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας, αφού δεν υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους, ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο, απλώς η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Ο έρωτας του ζευγαριού 

Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ, κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα όσες φορές τους είχε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

Πηγή: Ndp

Μάλιστα, ο γνωστός πολίστας δεν απέφευγε να μιλάει για εκείνη στις συνεντεύξεις του, όπως είχε κάνει παλαιότερα και στο «Πρωινό μας», όπου είχε πει: «Η Χριστίνα είναι πολύ καλός άνθρωπος. Για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο αυτό. Με κάνει και γελάω, έχει χιούμορ, είναι η ιδανική, τι να κάνουμε; Δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας. Είναι πιο ωραίο να είναι συνομήλικοι και να τσακώνονται συνεχώς; Αν είναι δύο άνθρωποι καλά, αυτό αρκεί. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ το να παντρευτώ ξανά. Ούτε η Χριστίνα το έχει σκεφτεί. Είμαστε και περνάμε πολύ καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό