22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Κύριε Λιάγκα, δεν ασχολούμαι μαζί σας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πώς θα μπορούσα να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια;»

Την απάντησή της και τις απαραίτητες διευκρινίσεις δίνει η Τζώρτζια Κεφαλά σχετικά με την παρανόηση των δηλώσεών της γύρω από το κόμμα των Σπαρτιατών.

«Επειδή έχει γίνει ένας απίστευτος μύλος επιθέσεων, στηρίξεων και αντιπαραθέσεων, στις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω επειδή βρίσκομαι σε ψηφοφορία στη Βουλή, να σας πω ρητά και κάθετα πως φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Πώς θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, άποψη είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!».

«Αντί όμως να χρησιμοποιώ τους γνωστούς αφορισμούς που βάζουν όλοι ως καραμέλα στο στόμα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις Ελληνικά και μετά είναι απόγονοι του Λεωνίδα;

Σας αρκούν σαν απαντήσεις αυτά, και μετά κοιμόσαστε ήσυχοι που διαφοροποιήσατε τον εαυτό σας και τη θέση σας; Το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί. Κύριε Λιάγκα, δεν ασχολούμαι μαζί σας», καταλήγει η Τζώρτζια Κεφαλά στην ανάρτησή της στο Facebook.

«Νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά», είπε χαρακτηριστικά την Τρίτη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «δεν συμφωνώ φυσικά με όλες τις θέσεις, διαφωνώ με τις περισσότερες, γιατί ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή».

«Έχει να κάνει με το διάλογο, τη συζήτηση για τη στοιχειοθέτηση των απόψεων σου. Δεν θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμους», είπε στη συνέχεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό