20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κύπελλο Ιταλίας: Η μάχη των πάγκων

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση υπάρχει σήμερα στο Κύπελλο Ιταλίας, καθώς η Σαλερνιτάνα του Πίππο Ιντζάγκι, υποδέχεται την Σαμπντόρια του Αντρέα Πίρλο.

Στις 19:00 λοιπόν, στο Σαλέρνο, υπάρχει το παιχνίδι Σαλερνιτάνα – Σαμπντόρια και από αυτό προκύπτουν οι δύο σημερινές μας επιλογές

 Η Σαλερνιτάνα δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν και δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκη στο πρωτάθλημα. Εδώ και δύο αγωνιστικές βρίσκεται στον πάγκο ο Πίππο Ιντζάγκι, ο οποίος έδωσε σύνθημα νίκης για το σημερινό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι με τον νέο τους τεχνικό ήρθαν ισόπαλοι (2-2) με την Κάλιαρι και ηττήθηκαν από τη Τζένοα (1-0), μετρόντας αισίως πέντε ήττες χωρίς να σκοράρουν στα τελευταία επτά παιχνίδια τους.

 Η Σαμπντόρια φαίνεται πως δείχνει εμπιστοσύνη στον Αντρέα Πίρλο, παρά το γεγονός πως  η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά πλέι άουτ, έχοντας το δεύτερο υψηλότερο παθητικό στο πρωτάθλημα. Το σημερινό παιχνίδι βέβαια είναι διαφορετικής σημασίας, καθώς ο αντίπαλος αγωνίζεται στη Serie A, κατηγορία που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει κι έτσι σήμερα αναμένεται να νιώσει ξανά την αύρα της πρώτης κατηγορίας.

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr

 Μπορεί οι αποδόσεις που έχουν βγάλει οι στοιχηματικές εταιρίες, να μας δείχνουν πως η Σαλερνιτάνα είναι το μεγάλο φαβορί, όμως το πιθανότερο αποτέλεσμα μοιάζει να είναι η ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.90. Η Σαλερνιτάνα, ναι μεν υπερτερεί ποιοτικά, όμως είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται με ταχύτητα, την ώρα που η Σαμπντόρια παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και είναι πιθανό να ελέγξει τον ρυθμό. 

 Επιπλέον, το 3-4-2-1 που διαλέγει ο Ιντζάγκι, αφήνει κενά στον άξονα και συγκεκριμένα στο διάστημα μεταξύ άμυνας και κέντρου, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σαμπντόρια, η οποία κινείται αρκετά σε εκείνο το χώρο. Επιπλέον, ο Πίρλο προτιμά την οργανωμένη ανάπτυξη παιχνιδιού, η οποία συχνά καταλήγει σε σουτ ή σέντρα, γεγονός που αν το συνδέσουμε με το ότι οι γηπεδούχοι επιλέγουν την ασφάλεια, όταν μπαίνει η μπάλα στην περιοχή τους, θα μας οδηγήσει στα κόρνερ των φιλοξενούμενων. Η επιλογή να έχει Over 3.5 κόρνερ η Σαμπντόρια προσφέρεται σε απόδοση 2.30 και έχει ενδιαφέρον, ειδικά αν αναλογιστούμε πως στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε 9.

BetMarket.gr Επιλογές

Τρίτη (31/10) 19:00, Σαλερνιτάνα – Σαμπντόρια: Χ  (απόδοση 3.90)Τρίτη (31/10) 19:00, Σαλερνιτάνα – Σαμπντόρια: Σαμπντόρια Over 3.5 κόρνερ (απόδοση 2.30)

Βρείτε καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ στο BetMarket.gr!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό