24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κύκλωμα trafficking: Προφυλακίστηκε 71χρονη – Εμπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τους 10 κατηγορούμενους για συμμετοχή στο κύκλωμα trafficking που απολογήθηκαν στον ανακριτή, προφυλακίστηκε μια γυναίκα 71 ετών, η οποία εκμίσθωνε οίκους ανοχής.

Η κατηγορούμενη, γνωστή με το όνομα «Μαρίνα», έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, εξέδιδε την ανήλικη και σε οίκο ανοχής της 71χρονης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, εμπορίας ανθρώπων και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και φέρεται να υποστηρίζει ότι επί πολλά χρόνια εκμίσθωνε νόμιμα 5 οίκους ανοχής στην Αθήνα.

Όπως φέρεται να είπε στην απολογία της, δεν θα μπορούσε να διαπράξει σωματεμπορία, καθώς η ίδια έχει υπάρξει 50 χρόνια ιερόδουλη.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δύο υπήκοοι της Κολομβίας, οι οποίοι φέρονται να είχαν ρόλο «στρατολόγου», ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο σύντροφός της 71χρονης, ο τελευταίος κατηγορούμενος, από τους συνολικά 22 που συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές.

Μέχρι τώρα, τρεις κατηγορούμενοι έχουν οδηγηθεί στη φυλακή.

Κολωνός: Παραπομπή σε δίκη 26 κατηγορούμενων ζητάει ο Εισαγγελέας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό