18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κόπηκε καλώδιο γραμμής τρόλεϊ και έσπασε παρμπρίζ

Ειδήσεις Ελλάδα

Από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, καθώς καλώδιο από τη γραμμή των τρόλεϊ αποκόπηκε και χτύπησε παρμπρίζ αυτοκινήτου που ακολουθούσε πίσω από το τρόλεϊ.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό, όπως φαίνεται στις εικόνες και το βίντεο του flash.gr, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (1/3) στη συμβολή Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης, σε τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο Τζιτζιφιές – Χαλάνδρι.

Την ώρα που το τρόλεϊ βρισκόταν εν κινήσει – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – καλώδιο που το τροφοδοτεί με ρεύμα αποκόπηκε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το όχημα που βρισκόταν ακριβώς από πίσω του.

Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι επιβάτες του ΙΧ, ενώ είναι ευτύχημα ότι κάποιος άνθρωπος δεν ήρθε σε επαφή με το πεσμένο καλώδιο. Ωστόσο, στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και οι επιβάτες του αυτοκινήτου λαχτάρησαν από το συμβάν.

Τύχη βουνό είχαν επιβάτες ΙΧ στην Καλλιρόης όταν κόπηκε καλώδιο της γραμμής των τρόλεϊ και έπεσε επάνω σε παρμπρίζ! pic.twitter.com/9YddjOPzlz

— flash.gr (@Flashgr_) March 1, 2024 Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας σε πολλούς δρόμους της Αττικής

Σοβαρά προβλήματα έφερε η ισχυρή κακοκαιρία Εμίλ που έπληξε τον νομό Αττικής το μεσημέρι της Παρασκευής 1/3.

Σε υδάτινο τοπίο μετατράπηκε η Λεωφόρος Ποσειδώνος, με τη στάθμη του νερού να είναι ιδιαίτερα υψηλή σε ορισμένα σημεία προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Σημαντικά προβλήματα λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη βροχόπτωση σημειώθηκαν και στην Παραλιακή, όπου διεκόπη κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Καλαμακίου.

Έντονο πρόβλημα υπήρξε και στον Κηφισό εξαιτίας οχήματος που ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη δυσχέρεια στην κυκλοφορία.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό