21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κόπηκαν Μπονούτσι και Μακένι που αναζητούν ομάδα, νέος αρχηγός ο Ντανίλο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
13.07.2023 | 22:25

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με τη Γιουβέντους στο Champions League
2021 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άφησε εκτός περιοδείας ΗΠΑ τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Γουένστον Μακένι. Νέος αρχηγός της Γιουβέντους ο Ντανίλο.

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τη θερινή περιοδεία της, με δύο σημαντικές απουσίες. Ο αρχηγός της ομάδας, Λεονάρντο Μπονούτσι, δεν θα είναι παρών, αφού ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Τζιούντολι, μαζί με τον βοηθό του, Τζιοβάνι Μάνα, τον επισκέφτηκαν στην Τοσκάνη όπου κάνει διακοπές και τον ενημέρωσαν ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Ο 36χρονος Ιταλός βρίσκεται στους “μπιανκονέρι” από το 2010 με εξαίρεση τη σεζόν 2017-2018 όπου είχε πάρει μεταγραφή στη Μίλαν και είχε συνθέσει ένα ιστορικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι (και νωρίτερα τριπλέτα με τον Αντρέα Μπαρτζάλι), όμως η ηλικία και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών τον άφησαν πίσω τα τελευταία χρόνια.

Ο διεθνής στόπερ θα βρεθεί στο Κοντινάσα τη Δευτέρα, όταν επιστρέφουν στις προπονήσεις οι “μπιανκονέρι”, όμως δεν θα συμμετάσχει στο ομαδικό πρόγραμμα. Τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν ότι θα επιχειρήσει να αντιστρέψει το κλίμα και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα, όμως δεν δίνουν ελπίδες να αλλάξει κάτι.

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φορούσε από τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω της αποχώρησης του Κιελίνι θα παραλάβει ο Ντανίλο.

Μαζί με τον Μπονούτσι εκτός ομάδας τέθηκε και ο Γουένστον Μακένι. Ο Αμερικανός μέσος ενημερώθηκε κι αυτός επίσημα ότι θα πρέπει να βρει ομάδα, κάτι που ισχύει ανεπίσημα εδώ και μερικούς μήνες, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην του δίνει χρόνο συμμετοχής και γι’ αυτό πέρυσι βρέθηκε δανεικός στη Λιντς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό