21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόντρα στην Βοσνία η Εθνική Νεανίδων για το πρώτο βήμα παραμονής, για το 2/2 η Εθνική Παίδων

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΒΑΛΙΑ ΠΗΛΙΑΝΙΔΗ
13.08.2022 | 09:17

FIBA

Σημαντικά παιχνίδια δίνουν οι Εθνικές ομάδες Παίδων και Νεανίδων κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία και τη Βοσνία αντίστοιχα για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα U16 και U18.

Το πρώτο βήμα για την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία του EuroBasket U18 θέλει να κάνει η Εθνική Νεανίδων που αντιμετωπίζει την Βοσνία Ερζεγοβίνη για τις θέσεις 13-16 της διοργάνωσης (19:00, LIVE από το κανάλι της FIBA στο Youtube).

Παρά το αρχικό 2/2 στους ομίλους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε εκτός οκτάδας από την Πολωνία και ηττήθηκε από την Ουγγαρία στο πρώτο παιχνίδι με στόχο την παραμονή. Πλέον χρειάζεται το 2/2 στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να παραμείνει στην Α’ κατηγορία και να μην γκρεμίσει όσα έχτισε με τις δύο νίκες στα πρώτα παιχνίδια του τουρνουά.

Από την άλλη η Εθνική Παίδων μετά από την επιβλητική της εμφάνιση στην πρεμιέρα απέναντι στην Ισπανία και τη νίκη στην πρεμιέρα, θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να κάνουν το 2/2 απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία (19:45, LIVE από το κανάλι της FIBA στο Youtube).

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου έχουν μπει δυναμικά στο EuroBasket και θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία, με στόχο να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην διοργάνωση.

Αναλυτικά τα δύο παιχνίδια:

19:00 – Εθνική Νεανίδων: Βοσνία – Ελλάδα
19:45 – Εθνική Παίδων: Βόρεια Μακεδονία – Ελλάδα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό