18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κόντρα Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη: «Δεν ξέρετε τι λέτε» – «Καλό είναι να είστε πιο προσεκτικός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Φραστική διένεξη σημειώθηκε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή για τις φωτιές, ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Αφορμή στάθηκε η κριτική του κ. Ανδρουλάκη στον πρωθυπουργό για την ανακοίνωσή του πώς θα ελέγχονται και ποιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες έκαναν ή δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.

«Η κυβέρνηση επαίρεται ότι φέτος δόθηκε νωρίτερα από ποτέ το κονδύλι για την αντιπυρική προστασία στους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σήμερα προαναγγέλει ένα σύστημα παρακολούθησης αν τα κρατικά χρήματα αξιοποιήθηκαν σωστά. Μάλιστα, λέει, θα δημοσιοποιείται ποιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες έκαναν καλά ή όχι τη δουλειά τους. Άραγε κ.Μητσοτάκη σταθμίσατε αυτό το δεδομένο όταν δώσατε χρίσματα στις περιφερειακές εκλογές; Εσείς μιλάτε για ανθρώπους που προσφέρουν, που αγωνίζονται, που φέρνουν αποτέλεσμα και όχι για κομματικές σημαίες. Με αυτά τα κριτήρια δώσατε το χρίσμα στον κ. Χατζημάρκο στο Νότιο Αιγαίο; Τα κατάφερε καλά με αυτή την καταστροφή που έπαθε η Ρόδος; Μήπως με τα ίδια κριτήρια δώσατε το χρίσμα στον κ. Μέτιο στον Έβρο και στη Ροδόπη; Τα κατάφερε καλά;» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν ξέρετε τι λέτε» φέρεται να σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης για να απαντήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Καλό είναι να είστε πιο προσεκτικός. Είστε ο πρωθυπουργός επί των ημερών του οποίου κάηκε το κόσμημα τη Δαδιάς και μια γενιά δεν θα ζήσει να το δει και να το ζήσει».

Ακούστε μετά το 18:00:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό