16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κόντρα Βόζεμπεργκ με Παπαδημητρίου – Με αγωγή απειλεί η ευρωβουλευτής

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια διαμάχη ξέσπασε στο εσωτερικό της ΝΔ με φόντο τις ευρωεκλογές. Όλα άρχισαν πριν από τρεις ημέρες όταν ο κ. Παπαδημητρίου σε δηλώσεις του σχολίασε τις πιθανές υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές.

«Το θέμα της κυρίας Βόζεμπεργκ δεν ξέρω αν έχει λυθεί αυτή τη στιγμή αλλά είναι μεγάλο και βαρύ. Όταν θα λυθεί οριστικά… Υπάρχει ένα θέμα το οποίο δυστυχώς έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως. Υπάρχει ένα θέμα το οποίο προέκυψε. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης. Και αν λυθεί, λύνεται αυτομάτως και του κ. Κεφαλογιάννη» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Ακούστε το σχόλιο του κυρίου Παπαδημητρίου μετά το 9ο λεπτό

Βόζενμπεργκ: «Θα προστατέψω την υπόληψή μου με κάθε νόμιμο τρόπο»

Η απάντηση της κυρίας Βόζενμπεργκ ήρθε διαδικτυακά. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της η ευρωβουλευτής επεσήμανε ότι ο κ. Παπαδημητρίου της επιτέθηκε απρόκλητα και επεσήμανε ότι θα προστατέψει την υπόληψή της με κάθε νόμιμο τρόπο.

Η ανάρτηση της Βόζενμπεργκ: «Κανενα απολύτως θέμα δεν ειχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια».

Κανενα απολύτως θέμα δεν ειχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο!Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια.Ε.

— Eliza Vozemberg MEP (@vozemberg) February 5, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό