22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Κόλλησαν» Ρόμα και Μαρσέιγ – Προβάδισμα για Γαλατά, πέρασε… ήδη η Σπόρτινγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Γαλατασαράι και Σπόρτινγκ Λισαβόνας άρχισαν να… βλέπουν τους «16» του Europa League, ενώ τα ταξίδια των Ρόμα και Μαρσέιγ δεν ξεκαθάρισαν το τοπίο για την συνέχεια, και όλα θα κριθούν στις ρεβάνς.

Σαχτάρ Ντοντεσκ – Μαρσέιγ 2-2

Δεν την άφησε να πάρει την νίκη η Σαχτάρ! Η Μαρσέιγ σκόραρε και η Σαχτάρ… ισοφάριζε. Όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν για… φίλημα, και τα τέσσερα γκολ μετά την ανάπαυλα. Ομπαμεγιάνγκ και 1-0 στο 64′, τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ματβιένκο.

Το 2-1 των Μασσαλών ήρθε στο 90′ και εκεί που λες ότι το ματς τελείωσε, ο Εγκινάλντο σκόραρε στο 90+3 και άφησε τους Γάλλους… σαστισμένους!

Φέγενορντ – Ρόμα 1-1

Iσοπαλία για τις δύο ομάδες, με την Φέγενορντ να χάνει μια πολύτιμη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, καθώς ήταν ανώτερη και προηγήθηκε στο ματς. Η άμυνα της Ρόμα ήταν αποκαρδιωτική κάνοντας συνεχόμενα λάθη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Παισάο (45+1).

Ο Λουκάκου τελικά ήταν αυτός που έδωσε το… χρυσό γκολ στους Ρωμαίους στο 67′ μετά από ασίστ του Σπινατσόλα και δική του ωραία κεφαλιά.

Γιανγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-3

Άνετη και… ωραία η Σπόρτινγκ. Το αυτογκόλ του Αμεντά στο 31′ της έδωσε το προβάδισμα, ενώ στο 41′ ο Γκιόκερες έγραψε το 2-0 από τα «11» μέτρα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στο ένα τέρμα την διαφορά τους στο 42ο λεπτό με τον Ούγκρινιτς. Τρία λεπτά, μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, τα «λιοντάρια» σκόραραν ξανά στο 48′ με τον Ινάσιο δίνοντας τους άλμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Γαλατασαράι – Σπάρτα Πράγας 2-2

Ματσάρα στην Κωνσταντινούπολη, με ένα παιχνίδι για γερά νεύρα αφού αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δύο, με την Γαλατά να ανοίγει το σκορ στο 19′ με τον Ντεμιρμπάι.

Η Σπάρτα Πράγας ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πρεσιάδο στο 47′ αλλά το αυτογκόλ του Κρείτσι στο 61′ την έβαλε ξανά πίσω στο σκορ. Ένα λεπτό αργότερα ο Νέλσον αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα και η ισοφάριση ήρθε στα.. καπάκια με τον Κούχτα. Λυτρωτής του παιχνιδιού ο Ικάρντι σκοράροντας στο 90+1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ευαγγελία Φάκα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό