15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κωνσταντινίδου: «Έχω σκεφτεί να αλλάξω δουλειά, γιατί έχει κάποια στοιχεία που δεν μ’ ενδιαφέρουν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για την πανδημία, τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την αγάπη της για το θέατρο. 

Είναι μια από τις λατρεμένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο την παρακαλουθεί πολύ τις τελευταίες δεκαετίες και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα και την αγαπάει πάρα πολύ.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι μια ηθοποιός, που η καριέρα της μετρά πλέον πολλά χρόνια, μιας και η ίδια έχει κάνει πληθώρα συνεργασιών, τόσο σε θέατρο, όσο και σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Η ίδια πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στην κωμική σειρά του MEGA “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” στον ξεκαρδιστικό ρόλο της Πένυς και είναι κάτι που αγαπάει πολύ. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε για την πανδημία και το πως πέρασε εκείνη στην Αίγινα, αλλά και το πόσο όμορφα νιώθει, κάθε φορά που εισπράττει την αγάπη του κόσμου.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι η χαρά του κόσμου. Πολλές φορές έχω πει θα αλλάξω εργασία, θέλω να σταματήσω γιατί κάποια χαρακτηριστικά της δεν με ενδιαφέρουν, κάποια αναγκαστικά χαρακτηριστικά της δεν με ενδιαφέρουν, όπου πάει ο νους του καθενός, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο και μου λένε οι γύρω μου πως δεν γίνεται γιατί δίνεις χαρά στον κόσμο. Εισπράττω την αγάπη. Εισπράττω τη χαρά. Είναι ωραίο να κάνεις τον κόσμο να γελάει και να χαίρεται»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

«Κάγκελο» η Μενεγάκη με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου –«Μη μου το λες αυτό! Δεν το δέχομαι»!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η ηλικία, ο άγνωστος γάμος στα 20 της και το δυστύχημα που της κόστισε

Η κακοκαιρία «χτύπησε» τους «Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα» – Δείτε τι έγινε λίγο πριν την πρεμιέρα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό