17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι σπουδές, η στενή σχέση με τον πατέρα του και ο έρωτας με τη Μαρία Σάκκαρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Η οικογένεια του Πρωθυπουργού της χώρας είναι πολύ δεμένη και αγαπημένη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τα τρία του παιδιά, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη καθώς και για τη γυναίκα της ζωής του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Στις πιο σημαντικές στιγμές του σύσσωμη η οικογένειά του ήταν στο πλευρό του, τον στήριζε και τον θαύμαζε.

Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Κωνσταντίνος την Τρίτη 1 Αυγούστου είχε τα γενέθλιά του όπου συμπλήρωσε τα 25 χρόνια ζωής.

Μάλιστα η μητέρα του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, τότε που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ακόμα παιδί, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι κι έγραψε: «Χρόνια πολλά! Για πάντα το αγοράκι μου! Σ’αγαπώ πολύ πολύ!».

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβα κι έχει κάνει εντυπωσιακές σπουδές. Αφού αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών, το σχολείο στο οποίο ήταν μαθητής και ο πατέρας του, στη συνέχεια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στην Αμερική.

Ο Κωνσταντίνος junior, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει πάρει το βιτριολικό χιούμορ του συνονόματου παππού του. Ο Κωνσταντίνος κάνει χειμερινό σκι, του αρέσει η θάλασσα και αγαπά πολύ τα Χανιά.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Βοστώνη, επέστρεψε στη χώρα μας και λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο του 2020 μπήκε στο στρατό για να εκτελέσει την στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όνομα του πατέρα του προκειμένου να κάνει τη θητεία του σε κάποιο κοντινό στην πρωτεύουσα μέρος, εκείνος επέλεξε τον Έβρο από όπου και απολύθηκε τον Μάιο του 2021.

Η εικόνα του το βράδυ των επαναληπτικών εκλογών που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν άκουσε τον πατέρα του να ευχαριστεί την οικογένειά του για τη νίκη στις εκλογές δείχνει ένα ευαίσθητο παιδί, ο οποίος λατρεύει τις αδελφές του και τη μητέρα του.

«Και ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στη Μαρέβα, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη. Με κράτησαν με τον τρόπο τους πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε την προσπάθεια να φτιάξουμε μια Ελλάδα με περισσότερη ευημερία. Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, ξημερώνει για όλους αύριο μία καλύτερη ημέρα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη μεγαλειώδη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ο πιο θερμός υποστηρικτής του πατέρα του.

Οι δημόσιες εμφανίσεις συνοδεύοντας τους γονείς του σε διάφορες κατά καιρούς υποχρεώσεις τους είναι πολλές. Ο ίδιος -όπως και οι περισσότεροι νέοι της ηλικίας του – είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, με τον Πρωθυπουργό αλλά και την Πρώτη Κυρία της χώρας να αναρτούν συχνά φωτογραφίες με τις αδερφές του, Σοφία και Δάφνη από τις καθημερινές και προσωπικές τους στιγμές.

Η σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει σχέση με την τενίστρια Μαρία Σάκκαρη εδώ και τρία χρόνια κι ο έρωτάς του καλά κρατεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινές παρέες και αμέσως κατάλαβαν πόσο πολύ ταιριάζουν! Μάλιστα ο ένας δείχνει απόλυτη στήριξη στον άλλο σε κάθε του βήμα.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει επίσης πολύ καλή σχέση και με την οικογένεια του συντρόφου της. Άλλωστε να θυμίσουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου η ίδια θέλησε να πανηγυρίσει και δημόσια το αποτέλεσμα των εκλογών, αναδημοσιεύοντας μια ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη νίκη του βάζοντας και μία μπλε καρδούλα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο sdna.gr και μίλησε για τον σύντροφό της και γιο του Έλληνα πρωθυπουργού με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Δυστυχώς δεν ήμουν στην Ελλάδα στις εκλογές. Ήταν πολύ συγκινητικό διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου τον αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Και μου στέκονται σε κάθε μου βήμα, σε κάθε μου αγώνα, γενικά είναι πάρα πολύ κοντά μου.

Ξέρω και πόσο έχουν παλέψει οικογενειακά όλοι μαζί και πόσο ωραίο είναι ότι βγήκε αυτό προς τα έξω και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπορούσα να είμαι εκεί, ένιωθα τελείως FOMO (Fear of Missing Out), τελείως… στην απέξω που δεν μπορούσα να είμαι εκεί! Χάρηκα, όμως, πολύ με το αποτέλεσμα και κυρίως για εκείνον και την οικογένειά του.»

Όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που ακούει για τη σχέση της κι αν την ενοχλούν, απάντησε: «Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό