16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Είναι ένας κούκλος & τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον πατέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ίσως να υπήρξε και μονόδρομος η ενασχόληση του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη με το τραγούδι και τη μουσική γενικότερα αφού ο πατέρας του, Γιώργος Μαργαρίτης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς καλλιτέχνες της χώρας μας. 

Ο 26χρονος καλλιτέχνης, ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική και λατρεύει την κιθάρα. Τα τελευταία χρόνια όμως, κατακτά όλο και πιο πολύ έδαφος στον καλλιτεχνικό χώρο και ως τραγουδιστής αφού έχει πολύ καλή φωνή.

«Τα παιδιά των τραγουδιστών τις περισσότερες φορές έχουν καλή φωνή. Ο Κωνσταντίνος είναι και μουσικός, προσπαθεί πολύ και τα πάει καλά» είχε πει σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη ο πατέρας του Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος φυσικά και είναι περήφανος για την μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία του γιου του.

Η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση πάντως έγινε τον Νοέμβριο του 2022 όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του πατέρα του στην μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρ’ όλο που τα τελευταία χρόνια η μία συνεργασία διαδεχόταν την άλλη σε νυχτερινά κέντρα τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης ως κιθαρίστας, πολύ πρόσφατα άρχισε να λανσάρει τον εαυτό του καλλιτεχνικά και ως τραγουδιστής. Φέτος μάλιστα, συνεργάζεται με τον πατέρα του στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές Live όπου εμφανίζεται μαζί με τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Φυσικά, στην πρεμιέρα, ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης είχε και ιδιαίτερη αγωνία, την οποία φρόντισε να μετατρέψει σε ενέργεια ώστε να χαρίσει στους θαμώνες του μαγαζιού μοναδικές ερμηνείες όχι αποκλειστικά μόνος του στη σκηνή αλλά και μαζί με τη Χριστίνα Μαραγκόζη με όμορφα ντουέτα.Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του από την πρόσφατη πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται μαζί με τον πατέρα του:

Photo 1/4

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης εμφανίζεται μαζί με τον πατέρα του, Γιώργο Μαργαρίτη στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές Live.

Photo 2/4

Σε μοναδικά ντουέτα με τη Χριστίνα Μαραγκόζη. 

Photo 3/4

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης εμφανίζεται μαζί με τον πατέρα του, Γιώργο Μαργαρίτη στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές Live.

Photo 4/4

Σε μοναδικά ντουέτα με τη Χριστίνα Μαραγκόζη. 

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό