30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Με πήραν στις εκπτώσεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Είσοδος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έκανε το Σάββατο το πρωί ο Κωνσταντινος Βασάλος, ο οποίος επέστρεψε στα… παλιά του λημέρια. 

Το comeback του στην εκπομπή του Mega, είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα τις προηγούμενες μέρες και η ατάκα που ξεχώρισε περισσότερο από κάθε άλλη ήταν αυτή του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος πέταξε ένα «καρφί» μέσα από την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

Το μοντέλο και παρουσιαστής εξέφρασε την απορία, πως γίνεται ενώ δεν υπήρχε budget για εκείνον στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, τελικά να επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», Αλέξης Μπαρτσώκας συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο λίγο πριν εμφανιστεί στην εκπομπή του Mega και του ζήτησε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Δημήτρη Αλεξάνδρου:

«Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει Black Friday τώρα. Είχα καλή τιμή, τους έκανα καλές προσφορές και με πήρανε», είπε με χιούμορ και συνέχισε:

«Μου κάνει εντύπωση γιατί είμαστε όλοι στην ίδια εταιρία. Δεν ξέρω πως μπορούν να ειπωθούν τέτοια λόγια.

Όπως και να έχει αυτό είναι ένα θέμα του Δημήτρη και αυτό δεν με αφορά με την έννοια ότι όταν είχε γίνει όλο αυτό δεν υπήρχα καν στο προσκήνιο. Είναι λογικό να είναι πικραμένος για κάποια πράγματα που είχε στο μυαλό του, αλλά δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό. Ωραίο είναι να έχουμε την άποψή μας, να την εκφράζουμε και να κρινόμαστε για αυτήν. Όλα καλά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό