19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Άλλαξαν τα σχέδια με τον Γιώργο δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Άλλαξαν τα σχέδια με τον Γιώργο δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε»

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε στο Fay’s time για τον ρόλο της σαν παρουσιάστρια, τις αλλαγές αφού έγινε μαμά και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχουν κάνει γάμο με τον Γιώργο Σαμαρά.

Αναφέρθηκε στην παρουσίαση και το επάγγελμα της ηθοποιού:

«Το ότι είμαι ηθοποιός δεν με βοήθησε στο κομμάτι της παρουσίασης να μπω πιο εύκολα στο ρόλο της παρουσιάστριας. Το έκανα αλλά δεν θα ξαναέκανα κάτι παρόμοιο με κάτι που είχα ξανακάνει. Είχα δεχτεί προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια αλλά δεν είχα δεχτεί».

Για τις αλλαγές στη ζωή της αφού έγινε μαμά, είπε:

«Η δουλειά με την οικογένεια συνδυάζεται όλο και πιο εύκολα όσο πάει. Στην αρχή είχα τις φοβίες μου και άργησα να προσαρμοστώ. Φέτος οι συνθήκες είναι ιδανικές θα έλεγα.

Τα πάντα αλλάζουν όταν γίνεσαι μαμά όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σκέφτεσαι μετά πώς ήταν η ζωή πριν από το παιδί. Ο Γιώργος με βοηθάει με τη μικρή, όταν είμαι στη δουλειά είναι αυτός που είναι με τη μικρή. Μια σχέση μετά από ένα παιδί γίνεται πιο ουσιαστική. Ακόμα και ο έρωτας μας έχει γίνει πιο ουσιαστικός, μπορώ να πω».

Επίσης μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Γιώργο Σαμαρά:

«Στο πλάνο ήταν να κάνουμε και γάμο μετά το σύμφωνο συμβίωσης. Άλλαξαν βέβαια τα σχέδιά μας, πλέον δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε. Ίσως μετά από χρόνια… Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Αλλά δεν θα αλλάξει κάτι».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό