18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης για πόλεμο στο Ισραήλ: «Καταδικάζω σθεναρά την τρομοκρατική επίθεση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ

68
SHARES

Την στήριξη του στον λαό του Ισραήλ και την καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από ανάρτησή του στο Twitter.

«Καταδικάζω σθεναρά τη σημερινή φρικτή τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ, η οποία προκάλεσε μεγάλο αριθμό απωλειών μεταξύ των αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα»

Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα: Άνευ προηγουμένη η επίθεση – Υπάρχουν πολλά θύματα

«Μια άνευ προηγουμένου διασυνοριακή και πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ από τη Γάζα. Υπάρχουν πολλά θύματα» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς.

«Αναμένουμε από τους φίλους μας να εκφράσουν την ισχυρή υποστήριξή τους στο δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον λαό και τα σύνορά του» υπογραμμίζει ο Ισραηλινός πρέσβης.

Επικαλούμενος τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, αναφέρει πως «τρομοκράτες διείσδυσαν από τη θάλασσα, από τον αέρα και από το έδαφος. Περίπου 2.200 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν κατά του Ισραήλ». Σημειώνει πως ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι «μέχρι στιγμής έχουν εκτοξευθεί περίπου 2.200 πύραυλοι από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ και ότι οι τρομοκράτες διείσδυσαν στο Ισραήλ μέσω «της θάλασσας, του αέρα και της ξηράς», καθώς και ότι δεκάδες χιλιάδες εφεδρικό προσωπικό θα κινητοποιηθεί λόγω της κατάστασης.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό