22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κυρίαρχος Παναιτωλικός, έριξε τριάρα στον Πανσερραϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρομερός Παναιτωλικός και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό για την 1η αγωνιστική των play out της Super League και επικράτησε με 3-0. Οι Αγρινιώτες είχαν… κέφια και έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν.

Το ματς:

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά γρήγορος, δείγμα του ότι οι δύο ομάδες θέλανε να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Ο Παναιτωλικός έδειχνε πιο… ορεξάτος και δικαιώθηκε στο 26′. Μετά από σέντρα του Καρέλη από τα δεξιά, ο Χουάνπι βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, μιας και 8 λεπτά αργότερα, ο Τορεχόν έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Χάρης Μαυρίας με ένα εξαιρετικό δεξί πλασέ, έκανε το 2-0 για τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι είχαν βρει και τρίτο γκολ στο 45′, ωστόσο το τέρμα του Ντίας δεν μέτρησε, καθώς είχε προηγηθεί χέρι.

Το δεύτερο μέρος: 

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει ένα τρίτο γκολ. Ο Πανσερραϊκός δεν έδειχνε σε καλή επιθετική βραδιά, με τους φιλοξενούμενους να μην έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν και να πάρουν κάτι από το ματς.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ρυθμός είχε πέσει, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στους Αγρινιώτες για να βάλουν και τρίτο τέρμα. Στο 90+3′, ο Λιάβας έκανε γέμισμα από τα αριστερά, ο Λομόνακο έκανε σουτ στην κίνηση και πραγματοποίησε το τελικό 3-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μλάντεν, Τάμπιτζε, Τορεχόν, Χουάνπι, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Ντίας, Καρέλης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Χατζηστραβός, Μπέργκστρεμ, Οικονόμου, Μορέιρα, Ντανκερλούι, Ουάρντα, Τομάς, Άλεκσιτς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό