16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Inside Οut 2» – Τα συναισθήματα επιστρέφουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ και η νέα αφίσα του «Ιnside Out 2» από την Pixar, με τη Χαρά, τη Λύπη, το Φόβο, το Θυμό και την Αηδία να συστήνουν στους μικρούς θεατές το νέο συναίσθημα, το «’Αγχος».

Η Έιμι Πόλερ δανείζει ξανά την φωνή της στη Χαρά μαζί, με τους Φίλις ΣμιθΛιούις Μπλακ, Τόνι Χέιλ (Tony Hale) και Λίζα Λαπίρα. Το φωνητικό καστ συμπληρώνει η Μάγια Θέρμαν-Χωκ για το νέο συναίσθημα.

Ο Κέλσι Μαν έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ η Μεγκ ΛεΦόβ υπογράφει το σενάριο και της δεύτερης ταινίας, σε παραγωγή Μαρκ Νίλσεν.

Σύμφωνα με το People, το «Ιnside Out 2» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου.

Η πλοκή της πρώτης ταινίας

Υπενθυμίζεται ότι το «Inside Out» είναι αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2015. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Πιτ Ντόκτερ και το σενάριο έγραψαν ο ίδιος και οι Μεγκ Λεφόβ και Τζος Κούλεϊ. Είναι η 15η ταινία της Pixar. Τις φωνές τους δανείζουν οι Έιμι Πόλερ, Φίλις Σμιθ, Ρίτσαρντ Κάιντ, Λούις Μπλακ, Μπίλ Χέιντερ και Μίντι Κάλινγκ.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 18 Μαΐου 2015 στις Κάνες και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 19 Ιουνίου και σε μορφή 3D. Στην Ελλάδα διανεμήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου από την εταιρία feelgood.

Η 11χρονη Ράιλι μετακομίζει με την οικογένειά της από την Μινεσότα στο Σαν Φρανσίσκο, και τα πέντε συναισθήματα της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία πρέπει να φροντίσουν να είναι χαρούμενη.

Όμως κάτι πάει στραβά όταν η Λύπη αγγίζει καταλάθος μια χαρούμενη μνήμη, μετατρέποντάς την σε λυπημένη, που θα οδηγήσει την ίδια και την Χαρά σε ένα ταξίδι στο μυαλό της Ράιλι. Είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, γεμάτη με δράση, περιπέτεια και φαντασία. Ο Θυμός, ένα θυμωμένο τέρας, διαβάζει μια εφημερίδα αφού φάει το φαγητό του. Μετά όμως θέλει να φάει κι επιδόρπιο και γι’ αυτό το λόγο όσο διαβάζει την εφημερίδα, διαβάζει «όχι επιδόρπιο» που εννοεί ότι αυτός που το έγραψε νόμιζε ότι ο Θυμός δεν έφαγε το φαγητό του, άρα δε θα φάει ούτε επιδόρπιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό