25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κυκλοφόρησε τζιν με ειδική τσέπη για το Galaxy Z Flip3

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung σε συνεργασία με τη Dr Denim κυκλοφόρησε ένα τζιν παντελόνι που φέρει ειδική τσέπη για το Galaxy Z Flip3. Η τσέπη βρίσκεται στη δεξιά πλευρά και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χωρά το πρόσφατο πτυσσόμενο μοντέλο της εταιρείας.

Τα τζιν έχουν όλες τις άλλες τσέπες είτε κλεισμένες είτε ραμμένες, με τη Samsung να διερωτάται σε δελτίο Τύπου «ποιος χρειάζεται μεγάλες τσέπες».

Σύμφωνα με την εταιρεία, «πιάνουν πολύ χώρο», «δεν φαίνονται κομψές» και «τα τελευταία τηλέφωνα γλιστρούν και γλιστρούν μέσα τους».

Το τζιν πωλείται για 1.499 δολάρια Αυστραλίας και συνοδεύεται από ένα δωρεάν Galaxy Z Flip3 128 GB σε ένα από τα τέσσερα αρχικά χρώματα, που είναι Κρεμ, Μαύρο, Πράσινο και Λεβάντα.

Αν ελέγξει κανείς τις τιμές βλέπει πως η τιμή αυτή είναι η τιμή του Galaxy Z Flip3 128 GB, επομένως μια αγορά μέσω της Dr Denim προσφέρει ουσιαστικά ένα τζιν.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό