25 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω Ερντογάν – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει την Πέμπτη (7/12) η Αστυνομία λόγω της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας να αναμένεται να κλείσουν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης), σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά, σε τμήματα των κάτωθι οδικών αξόνων:

Λ. ΚατεχάκηΛ. ΜεσογείωνΛ. Βασ. ΣοφίαςΛ. ΚηφισίαςΛ. Βασ. ΚωνσταντίνουΛ. Βασ. ΑμαλίαςΛ. Αλεξάνδρα,ΜιχαλακοπούλουΣταδίουΠανεπιστημίου Ακαδημίας

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

H Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό