18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κρόος: Δώρο στους συλλόγους οι μειώσεις μισθού

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η μείωση των μισθών των παικτών είναι σαν να κάναμε στις ομάδες ένα δώρο»: ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, έχει μια διαφορετική προσέγγιση για το πώς θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα τον καιρό του κορωνοϊού.

«Είμαι υπέρ της πλήρους καταβολής του μισθού σε όλους όσοι το χρησιμοποιούν για να κάνουν κάτι λογικό. Υπάρχουν πολλά μέρη όπου χρειάζεται βοήθεια», δήλωσε στο μικρόφωνο του SWR Sport.

Σύμφωνα με τον Γερμανό διεθνή, η περικοπή του μισθού βοηθάει μεν τα ταμεία των συλλόγων, αλλά δεν συμβάλλει στη βοήθεια των πιο ευάλωτων και μειονεκτούντων ατόμων σε αυτή τη φάση της κρίσης.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε ότι ανησυχεί για όλο ποδοσφαιρικό κίνημα και πως ο COVID-19 το επηρεάζει οικονομικά.

«Πολλές ομάδες έμειναν χωρίς τα έσοδα που υπολογίζονταν ήδη στον ισολογισμό. Εξαρτάται επίσης από το πόσο καιρό θα σταματήσουν όλα», είπε.

«Αν, για παράδειγμα, μπορέσουμε να αρχίσουμε και πάλι τον Μάιο, σίγουρα θα βρεθούν λύσεις. Εάν θα χρειαστεί να περιμένουμε ως το χειμώνα, μπορώ να φανταστώ ότι μερικοί σύλλογοι δεν θα τα καταφέρουν».

Ο Κρόος διαβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πρόβλημα να διατηρήσει τους μισθούς των παικτών, όμως η απαισιοδοξία εμφανίστηκε και στο «Μπερναμπέου».

Όπως αναφέρθηκε χθες από το δίκτυο Cadena SER, ήδη ο σύλλογος διαπραγματεύεται με τους ποδοσφαιριστές του περικοπές μισθών, αφού η La Liga προέτρεψε τις λέσχες να καταφύγουν σε προσωρινές απολύσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό