22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κρυπτονομίσματα Meme που θα εκτοξευθούν 100 φορές το 2023 σύμφωνα με ειδικούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Πώς τα meme κρυπτονομίσματα δημιουργούν εκατομμυριούχους;

Είναι πραγματικά εκπληκτικό ότι κάποιοι επένδυσαν ελάχιστα χρήματα στα meme κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να γίνουν εκατομμυριούχοι. Αυτό συμβαίνει γιατί τα meme κρυπτονομίσματα συνδυάζουν κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν εξαιρετικά επικερδείς επενδύσεις.

Η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή, οπότε δεν χρειάζονται μεγάλο κεφάλαιο. Επιπλέον, προσφέρουν πολύ μεγάλη ταχύτητα και είναι πιο ευέλικτα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι βασίζονται σε φρέσκες, διασκεδαστικές ιδέες που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν viral και να κατακτήσουν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δημιουργώντας δυναμικές κοινότητες υποστηρικτών.

Wall Street Memes κυκλοφορεί σε ΜΕΓΑΛΑ ανταλλακτήρια σε 1 ένα μήνα

Πολλαπλά ΜΕΓΑΛΑ ανταλλακτήρια θα ανακοινωθούν σύντομα

Μεγάλες ειδήσεις για το Wall Street Memes! Ένα κρυπτονόμισμα το οποίο συνδέθηκε ακόμα και με το όνομα του Elon Musk θα εισαχθεί σε πολλαπλά ανταλλακτήρια επιπέδου 1 εντός του επόμενου μήνα.

Αυτός είναι ένας σημαντικός καταλύτης για την αγορα $WSM γιατί του δίνει ρευστότητα, προσβασιμότητα στο ευρύ κοινό άρα και γενικά μεγάλη ώθηση να ανέβει η τιμή του στα ύψη. Ο συνδυασμός της ισχυρής κοινότητας που διαθέτει το $WSM στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την εισαγωγή του σε γνωστά ανταλλακτήρια είναι μια συνταγή επιτυχίας, ώστε να φτάσει σε τεράστια ύψη τους επόμενους μήνες. Ενδέχεται όσοι πρόλαβαν να επενδύσουν στην προπώληση, που είναι ακόμα live, να δουν τεράστια κέρδη πάρα πολύ σύντομα γι’ αυτό βιαστείτε, όσο είναι ακόμα καιρός.

Ποντάρετε (stake) τα διακριτικά σας να κερδίσετε και άλλα διακριτικά

Το staking είναι η διαδικασία δέσμευσης κρυπτονομισμάτων για να κερδίσετε ανταμοιβές για ένα χρονικό διάστημα. Μέσα από το staking οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν APY, δηλαδή ετήσια ποσοστιαία απόδοση, δεσμεύοντας τα κρυπτονομίσματά τους για να βοηθήσουν στη διασφάλιση της ακεραιότητας της blockchain. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για $WSM staking:

Βήμα 1ο: Επισκεφθείτε το επίσημο site του $WSM

Βήμα 2ο: Συνδέστε το πορτοφόλι σας

Βήμα 3ο: Αγοράστε, διεκδικήστε και ποντάρετε

Twitter Instagram Telegram

Sonik για κέρδη x100 με Staking για εκατομμυριούχους

Το $SONIK θέλει να γίνει το πρώτο meme κρυπτονόμισμα που θα τρέξει τόσο γρήγορα, ώστε να φτάσει από το 0 στα 100 εκατομμύρια κεφαλαιοποίησης. Αυτό το κρυπτονόμισμα εμπνέεται από τον Sonic The Hedgehog που είναι ένας αναγνωρίσιμος χαρακτήρας σε όλο τον κόσμο.

Έχει εξαιρετικές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του, αφού προσφέρει ανταμοιβές staking και το 10% διατίθεται για ρευστότητα DEX. Το Sonik κατάφερε ήδη να ξεπεράσει εύκολα τα 350.000 δολάρια και υπάρχουν προσδοκίες ότι μπορεί να εκτοξευθεί 100 φορές μέσα στη χρονιά.

Ποντάρετε (stake) και κερδίστε δωρεάν διακριτικά – Εύκολα βήματα

Για να κάνετε stake πηγαίνετε στο Official website του Sonik πατήστε πάνω στο κουμπί στην δεξιά πλευρά της οθόνης «Σύνδεση Πορτοφολιού». Μόλις συνδέσετε το πορτοφόλι σας, αγοράστε μερικά διακριτικά $SONIK. Τώρα μπορείτε να κάνετε stake τα $SONIK διακριτικά σας δηλαδή να τα δεσμεύσετε για ένα χρονικό διάστημα. Λειτουργεί το ίδιο με το να αποταμιεύσετε τα χρήματα σας στην τράπεζα για να λάβετε το επιτόκιο. Το staking είναι δημοφιλές γιατί είναι ένας ασφαλής και απλός τρόπος να κερδίσετε χρήματα από τα κρυπτονομίσματα σας. Για $SONIK staking:

Βήμα 1ο: Επισκεφθείτε το επίσημο site του $SONIK

Βήμα 2ο: Συνδέστε το πορτοφόλι σας

Βήμα 3ο: Αγοράστε, διεκδικήστε και ποντάρετε για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη

Twitter Telegram

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό