23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κροκόδειλοι έφαγαν «προφήτη» ενώ βαφτιζόταν σε ποτάμι της Νότιας Αφρικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας 48χρονος άνδρας από τη Νότια Αφρική που ισχυριζόταν ότι ήταν προφήτης πνίγηκε κατά τη διάρκεια τελετουργίας βάπτισης στο Λιμπόπο την περασμένη Κυριακή. Τα λείψανά του ανακαλύφθηκαν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου περιτριγυρισμένα από κροκόδειλους.

Τα οστά του θύματος εντοπίστηκαν περικυκλωμένα από κροκόδειλους στον ποταμό Olifants στο Limpopo την περασμένη Κυριακή.

Ο 48χρονος άνδρας από το Ατόκ κατά τη διάρκεια τελετής προσευχής, ένιωσε δυσφορία και πνίγηκε στο ποτάμι που ήταν γεμάτο κροκόδειλους, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, συνταγματάρχη Malesela Ledwaba.

«Υπάρχει υποψία ότι δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλους κατά τη διάρκεια της τελετής βάπτισης», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, συνταγματάρχης Malesela Ledwaba.

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας ήταν ένας από τους τρεις «προφήτες» που πήγαν στο υπερχειλισμένο ποτάμι για να κάνουν τη λειτουργία, μια «σενεδρία προσευχής», την περασμένη Κυριακή.

Οι άλλοι δύο άνδρες αναζήτησαν το θύμα αλλά δεν κατάφεραν να το βρουν, αναφέρει η Times Live.

Ο εν ενεργεία επίτροπος της αστυνομίας του Λιμπόπο, στρατηγός Jan Scheepers, ζήτησε τους ντόπιους να αποφύγουν την είσοδο σε σε επικίνδυνα ποτάμια, φράγματα ή ρυάκια που έχουν κροκόδειλους, είτε για κολύμπι είτε για πνευματικές δραστηριότητες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό