19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συγκλονιστική αποκάλυψη | «Τρώγαμε αποφάγια απ’ τα McDonald’s»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που βίωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πριν καταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο Φάμπιο Πάιμ αποτέλεσε συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν είχαν ξεκινήσει και οι δύο τα πρώτα τους… βήματα στο ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Sun», ο πρώην συμπαίκτης του «CR7» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχαν βιώσει οι δύο, τότε, νεαροί ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως έπαιρναν τα αποφάγια από τα McDonald’s.

«Όταν παίζαμε στη Σπόρτινγκ και ζούσαμε στην ακαδημία, μέναμε μέσα στο γήπεδο. Το βράδυ συνηθίζαμε να πηγαίνουμε στα McDonald’s και να παίρνουμε τα μπέργκερ που δεν οι άλλοι δεν ήθελαν, γιατί δεν ήταν τόσο καλά για να πωληθούν. Ήμασταν κάθε βράδυ εκεί για τα μπέργκερ», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Φάμπιο Πάιμ.

EXCLUSIVE: Cristiano Ronaldo used to go to McDonald’s every night with me and we’d eat leftover burgers they were throwing out, reveals former Portugal wonderkid | @_joshuajones https://t.co/OlUdqzolMRhttps://t.co/OlUdqzolMR

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) October 18, 2023

Μάλιστα, στην συνέχεια, ο πρώην συμπαίκτης του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, υποστήριξε πως αν είχε την ίδια αφοσίωση με τον διεθνή άσο, θα είχε γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής, αφού τον… χαρακτήριζαν μικρό Ροναλντίνιο.

«Ο Κριστιάνο με όλη την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά έφτασε στο επίπεδο που αξίζει. Αλλά, όταν έπαιζα εγώ, αν έκανα την ίδια προσπάθεια και είχα την ίδια αφοσίωση, θα ήμουν καλύτερος από αυτόν. Αν μιλήσω για την τεχνική, ήμουν καλύτερος. Ήμουν ένας μικρός Ροναλντίνιο. Αλλά μπορούμε να δούμε ότι η τεχνική δεν είναι αυτό που μας οδηγεί σε οπουδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό