18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κρίσιμες ώρες για την πορνοστάρ Emily Willis – Έρανο κάνει η οικογένειά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Αγωνία για τη διάσημη πορνοστάρ Emily Willis, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μάλιστα, η οικογένειά της έχει δημιουργήσει μια GoFundMe καμπάνια για να καταφέρουν να πληρώσουν τους ιατρικούς λογαριασμούς για τη νοσηλεία της. Μέχρι στιγμής, η οικογένεια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 15.000 δολάρια, με τον στόχο να έχει οριστεί στα 60.000 δολάρια.

Η Emily Willis μεταφέρθηκε σε μια ιατρική μονάδα στο Thousand Oaks τον περασμένο μήνα μετά από κλήση για πιθανή υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα ΤΜΖ, που αποκάλυψε το περιστατικό, η 25χρονη Emily Willis βρισκόταν σε μια γνωστή τοποθεσία αποτοξίνωσης διασήμων στο Μαλιμπού όταν βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Φαίνεται πως νοσηλευόταν για εθισμό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου και τοποθετήθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο πατέρας της Emily λέει πως δίνει «μια απίστευτα σκληρή και απρόβλεπτη μάχη» και αναμένεται να είναι μακρύς ο δρόμος για την ανάκαμψή της, κάτι που απαιτεί πολλή φροντίδα.

Παράλληλα, επισήμανε πως οι δωρεές στο GoFundMe θα διατεθούν για τους ιατρικούς λογαριασμούς, καθώς και για ταξίδια και καταλύματα για την οικογένειά της ώστε να μπορούν να είναι στο πλευρό της στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια αναφέρει πως η Emily χρειάζεται υποστήριξη και πρέπει να λείπουν από τις δουλειές τους για να είναι δίπλα της στην ανάρρωση.

«Κάθε δωρεά, ανεξάρτητα από το μέγεθός της, θα κατευθύνεται άμεσα προς την ελάφρυνση αυτών των βαρών, επιτρέποντάς μας να αφιερώσουμε την ενέργεια και τους πόρους μας στη θεραπεία της Emily.

Παρακαλώ κρατήστε τη στις σκέψεις και τις προσευχές σας για να της δώσετε τη δύναμη για ανάκαμψη. Το να μοιραστείτε αυτή την καμπάνια προσφέρει επίσης ανεκτίμητη υποστήριξη, βοηθώντας μας να φτάσουμε σε καρδιές και χέρια που μπορούν να μας σηκώσουν την ώρα που έχουμε ανάγκη. Με όλη μας την αγάπη και τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη, η αγαπημένη της οικογένεια» επισημαίνουν χαρακτηριστικά στην GoFundMe καμπάνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό