19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κουτσούμπας – Κωνσταντοπούλου: Η καρδούλα με «καρφί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή τα μικρότερα κόμματα, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι δεν πρέπει να σκορπιστεί η ψήφος των πολιτών σε κόμματα που αποτελούν «χρήσιμες πολιτικές τσόντες του συστήματος»

Viral έγινε το «καρφί» του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου το βράδυ της Δευτέρας στο πλαίσιο της ομιλίας του στην Πάτρα.

Με αφορμή τα μικρότερα κόμματα ο κ. Κουτσούμπας, είπε ότι δεν πρέπει να σκορπιστεί η ψήφος των πολιτών σε κόμματα που αποτελούν «χρήσιμες πολιτικές τσόντες του συστήματος». Και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κ. Κωνσταντοπούλου:

«Μα καλά, δεν προκαλεί προβληματισμό σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο για παράδειγμα η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης; Έχει και η κοροϊδία τα όρια της!» δήλωσε αιχμηρά. Και… σχημάτισε μια καρδιά με τα δάχτυλά του που παρέπεμπε στην χειρονομία – σήμα κατατεθέν της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Πολιτικό σχόλιο σε δύο προτάσεις και μια χειρονομία by Δημήτρης #Κουτσουμπας”Τι έγινε τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης; Έχει και η κοροϊδία τα όρια της!”Μέγιστο τρόλ!#εκλογες25_Ιουνιου pic.twitter.com/NSWUnTKHTE

— Eleni Akiri (@AkiriEleni) June 19, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό