24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κουκουλοφόροι πέταξαν καπνογόνο σε συρμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Εδώ και λίγα 24ωρα, επικρατεί ένας… χαμός γύρο από τον χώρο του αθλητισμού στη χώρα μας. Λίγες βδομάδες μετά τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή, είχαν ακολουθήσει τα επεισόδια στον Βόλο και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την τοπική ομάδα.

Ενώ πριν από κάποια 24ωρα, υπήρξαν άσχημες εμπλοκές έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», την ώρα που έπαιζε Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός.

Παρά τα όποια μέτρα πήρε σε πρώτη φάση η κυβέρνηση, φαίνεται πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν σύντομα. Την Πέμπτη (14/12), ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League, σε ένα παιχνίδι που υπήρχε κανονικά παρουσία κόσμου.

Την ίδια μέρα στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός έπαιξε στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, με αντίπαλο την Μπάτσκα Τόπολα. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, συνέβη ένα άσχημο περιστατικό στα ΜΜΜ.

Συγκεκριμένα, 5 κουκουλοφόροι φαίνεται πως μπήκαν στο μετρό στη στάση «Μοναστηράκι», την ώρα που ο συρμός πήγαινε προς τον Κεραμεικό. 

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν ένα καπνογόνο μέσα στον συρμό, ο οποίος ήταν γεμάτος κόσμο και έψαχναν σύμφωνα με το ρεπορτάζ να βρουν ποιοι υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό, λέγοντας τη φράση: «όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα».

Με το που έφτασε ο συρμός στον Κεραμεικό, φαίνεται πως αποβιβάστηκαν και πέταξαν ένα ακόμη καπνογόνο. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό