19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κοτάρσκι: «Είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση – Ο Λουτσέσκου πιστεύει στην ομάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα ιστορικό διπλό στην έδρα της Άιντραχτ με 2-1 και εξασφάλισε την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Conference League από την 5η αγωνιστική.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ανέφερε τη πίστη που είχε όλη η ομάδα στην επίτευξη αυτού του στόχου, ενώ στάθηκε και στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πριν από τον αγώνα. Πιστέψαμε πάρα πολύ στους εαυτούς μας. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και ψυχολογικά, θέλαμε να αποδείξουμε πως στο αντίστοιχο ματς της Τούμπας δεν νικήσαμε από τύχη. Έτσι, μπήκαμε μέσα, τα δώσαμε όλα, πήραμε αυτό που θέλαμε και πλέον ξέρουμε πως θα αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη μέχρι και τα τέλη Μαρτίου.

Είχαμε πίστη στη δουλειά μας, στις δυνατότητές μας ο ένας στον άλλον, είμαστε πολύ καλό γκρουπ. Ακόμη και τον Ιούλιο όταν δεν ξέραμε καλά ο ένας τον άλλον, δουλέψαμε και δουλεύουμε πολύ και σκληρά, επειδή θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό κι από αύριο επιστρέφουμε στα της δουλειάς, καθώς έχουμε δύσκολο ματς τη Δευτέρα με τη Λαμία και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Ο κόουτς το πίστεψε από την αρχή, μας το έλεγε στις δύσκολες στιγμές και δεν σταμάτησε ποτέ να μας το λέει. Πιστεύει σε μας, στην ομάδα και στη δουλειά μας κι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχει μια ομάδα».

Για την απόδοσή του:

«Νομίζω πως ήταν μια καλή εμφάνιση, όχι τέλεια γιατί έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προσωπικά, είμαι και τελειομανής, θέλω να συνεχίσω και να βελτιωθώ, μπορώ να πω πως ήταν μια καλή, προσωπική εμφάνιση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό