16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κορωπί: Έκαναν άγριο bullying επί 3 χρόνια σε μαθητή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας 15χρονος συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία για βιαιοπραγίες σε βάρος ανηλίκων στο Κορωπί. Ειδικότερα, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες χθες (14-11-2023) στο Κορωπί, ένας 15χρονος που εξύβρισε 14χρονο κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος.

Θύμα bullying επί τρία χρόνια

Στο πλαίσιο προανακριτικής διαδικασίας, ο 15χρονος κατηγορείται ότι από κοινού με άλλον ανήλικο, έναν 16χρονο, τα τελευταία τρία χρόνια προέβαιναν σε συστηματικό εκφοβισμό (bullying) του 14χρονου μέσω εξυβρίσεων, απειλών και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flash.gr από αστυνομικές πηγές, ασκούσαν ακραία βία στον 14χρονο. Μεταξύ άλλων «βασανιστηρίων», του είχαν σβήσει τσιγάρο επάνω του ενώ τον είχαν τραυματίσει και με μαχαίρι στο αυτί.

Επισημαίνεται ότι -σύμφωνα με την ΕΛΑΣ- o 15χρονος, πρωινές ώρες της ημέρας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, είχε προσεγγίσει από κοινού με συνομήλικο του, άλλον ανήλικο που ανέμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο και βιαιοπράγησαν εναντίον του με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό