17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κορυφαίος στο μικρόφωνο, άπαιχτος και στο ποδόσφαιρο ο Βασίλης Καρράς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς μπορεί να μην είχε μεγάλη… βοήθεια από τη σωματοδομή του, αλλά όταν θέλεις να παίξεις μπάλα, τότε απλά το κάνεις. Έτσι και το 2000 σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη. 

Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες είχαν συγκεντρωθεί για να αγωνιστούν σε φιλανθρωπικό σκοπό και ο Βασίλης Καρράς ήταν ανάμεσά τους, μάλιστα και πρωταγωνιστής. Φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο 21, έκανε ντρίμπλες, έδωσε πάσες και η Τούμπα είχε την τιμητική της. Αντίπαλοι αθλητικογράφοι της τότε εποχής.

Βασίλης Καρράς/Vasilis Karras Facebook

Το λαϊκό πεντάγραμμο φημίζεται για τις αντοχές του, αλλά εντός πίστας. Στο… χορτάρι και μάλιστα υπό το φως του ήλιου, όλα ήταν διαφορετικά. Αλλά με χαμόγελο και πίστη, όλα ήταν δυνατά. 

Ο Βασίλης Καρράς αποτέλεσε τον βράχο στην άμυνα της ομάδας επίλεκτων καλλιτεχνών, με οδηγό από τον πάγκο τον σπουδαίο Πασχάλη Τερζή.  Τα γκελάκια που έκανε δεν άρμοζαν σε αμυντικό, εντούτοις ήταν η φύση του παιχνιδιού αυτή που του έδινε το δικαίωμα. 

Η Θεσσαλονίκη είχε τη χαρά να απολαύσει τους καλλιτέχνες σε στιγμές χαράς και να αποτελέσουν αυτοί τους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Έτεροι πρωταγωνιστές ήταν ο Ζαφείρης Μελάς, ο πολύ δραστήριος Σταμάτης Γονίδης, ο νεαρός τότε Τριαντάφυλλος. 

Βασίλης Καρράς/Vasilis Karras Facebook

Ο Βασίλης Καρράς αποτέλεσε έναν ένθερμο φίλο του αθλήματος, κυρίως του ΠΑΟΚ. Φυσικά αγαπούσε το τόπι, όπως και το λαϊκό τραγούδι. Ένας σταρ στην πίστα, αλλά και στο γήπεδο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό