22.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κορυφαίες στιγμές του 2023 με Σλούκα, Παπανικολάου και… Γιουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Το 2023 ήταν ένα ιδιαίτερο έτος για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν στην κατάκτηση του double στο μπάσκετ, αλλά και τον τελικό της Euroleague, όπου για ελάχιστα δευτερόλεπτα δεν μπόρεσαν να πάρουν τον τίτλο.

Μια χρονιά στην οποία βέβαια και ο Παναθηναϊκός AKTOR, με τις κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι, δείχνει ότι ετοιμάζεται για ένα μεγάλο restart και το γεγονός ότι είναι 4ος στη Euroleague με 4 σερί νίκες το τελευταίο διάστημα, μόνο τυχαίο δεν είναι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η επίσημη σελίδα της Euroleague, αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο, στο οποίο θα υπάρχουν κορυφαίες στιγμές από τα παιχνίδια του 2023. Μέσα σε αυτές, υπάρχουν και τρεις ελληνικές συμμετοχές.

Το υπέροχο κάρφωμα του Κώστα Παπανικολάου κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στη Γερμάνια, το buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ, αλλά και το buzzer beater του Μάριους Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό.

Πρώτο highlight στο σχετικό βίντεο, είναι το καλάθι του Σέρχιο Γιουλ κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Final Four. Μία φάση στην οποία ο Μουσταφά Φαλ είχε παίξει εξαιρετική άμυνα, αλλά η εμπειρία του Γιουλ είχε «μιλήσει». Μπορεί να ήταν άποντος μέχρι τότε, αλλά μία ενέργεια αρκούσε για αυτόν.

𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗥𝗔𝗭𝗜𝗘𝗦𝗧 𝗣𝗟𝗔𝗬𝗦 𝗢𝗙 𝟮𝟬𝟮𝟯 🔙

Let’s remember some of the most incredible moments of the year👀 pic.twitter.com/xX7bgZPkvu

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 31, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό