17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κορονοϊός Τζάστιν Μπίμπερ: Σε καραντίνα προσεύχεται live από το instagram για τον ιό [ &pic]

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός Τζάστιν Μπίμπερ: O διάσημος τραγουδιστής έκανε ένα instagram live από το σπίτι του όπου βρίσκεται απομονωμένος.

Κορονοϊός Τζάστιν Μπίμπερ: Στο κίνημα των διασήμων που στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στους θαυμαστές τους εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού προστίθεται και ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα και εναποθέτει όλες τις ελπίδες του στο Θεό και την προσευχή.

Την Πέμπτη ο διάσημος τραγουδιστής έκανε ένα instagram live από το σπίτι του όπου βρίσκεται απομονωμένος καλώντας τους φαν να προσευχηθούν μαζί του.

«Θα πω μια γρήγορη προσευχή και αν συμφωνείτε μαζί μου καλώς, αν όχι πάλι όλα καλά είναι, δεν χρειάζεται να πιστεύετε σε ό,τι εγώ. Aυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά από εκείνα που μας χωρίζουν. Όλοι είμαστε μαζί σε αυτό και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Θα πω μια προσευχή για τον κόσμο και ξαναλέω ότι αυτό δεν με κάνει καλύτερο επειδή προσεύχομαι, απλά νομίζω ότι η προσευχή φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους».

O διάσημος τραγουδιστής ακολουθώντας τις εντολές των Αρχών βρίσκεται σε απομόνωση μαζί με τη σύζυγό του Χάιλι Μπόλντουιν, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος.

Σε insta story φιλά τη γυναίκα του και την αποκαλεί τη «σύντροφο καραντίνας» του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό