18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κορονοϊός Νία Βαρντάλος: Συντετριμμένη – Δεν είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα της λόγω ιού []

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός Νία Βαρντάλος: Πέθανε ο πατέρας της Κωνσταντίνος που ζούσε στην Ελλάδα.

Κορονοϊός Νία Βαρντάλος: Η πανδημία του κορονοϊού έχει χτυπήσει ολόκληρο τον πλανήτη, έχοντας αλλάξει δραματικά την καθημερινότητα όλων και πολλοί ζουν τραγικές καταστάσεις. Μια τέτοια δύσκολη στιγμή βίωσε και η Νία Βαρντάλος, η οποία δεν μπόρεσε λόγω της πανδημίας να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα της, Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 12 Μαρτίου. Η Βαρντάλος μίλησε στο περιοδικό Variety για την απώλεια του πατέρα της, ενώ αποκάλυψε και πώς ήταν ο τελευταίος αποχαιρετισμός τους. Όπως είπε, μίλησαν μέσω FaceTime.

«Του κράτησαν το τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα για μία υπέροχη ζωή. Του είπα ότι ήταν ένας τζέντλεμαν και ένας υπέροχος μπαμπάς. Η μαμά μου του κρατούσε το χέρι και του είπε: Τώρα μπορείς να φύγεις».

Η τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί, ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα. «Τα Χριστούγεννα ήταν όλη η οικογένεια εκεί. Καθόταν στον καναπέ ευτυχισμένος. Το είχα νιώσει ότι ίσως ήταν η τελευταία φορά… Υπήρξε μια στιγμή όταν χαιρετιόμασταν για να φύγω, όταν λέγαμε αντίο… Νομίζω ότι με κοίταζε και μου έλεγε: αυτό στα αλήθεια είναι το αντίο», εξομολογήθηκε στο Variety.

Επίσης η  διάσημη ηθοποιός ανέφερε πως τελικά ήταν μέσα στην ατυχία τους, τύχη που ο 87χρονος πατέρας της πέθανε εκείνη την ημέρα. Γιατί αν αυτό είχε συμβεί νωρίτερα, τότε θα είχε γίνει χαμός στην κηδεία και θα είχαν ταξιδέψει συγγενείς από την Ελλάδα και την Αυστραλία και θα έμπαιναν σε κίνδυνο λόγω του κορονοϊού.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, μία ημέρα μετά το θάνατο του πατέρα της, ανέβασε στο λογαριασμό τους στο Instagram μία οικογενειακή τους φωτογραφία. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Κωνσταντίνος (Γκας) ήταν η έμπνευσή της για το ρόλο του πατέρα της και στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό