16.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Πώς να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας ζωντανό [pics]

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Οδηγός επιβίωσης των βαμμένων μαλλιών στο σπίτι.

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»:Τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά και οι κομμωτές έχουν κρεμάσει τα πιστολάκια τους λόγω κορονοϊού δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Υπάρχουν tips για να διατηρήσετε όσο μπορείτε το χρώμα σας αλλά είναι και μια ευκαιρία να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας. Έτσι κι αλλιώς «Μένουμε Σπίτι», έχοντας άπειρο χρόνο για να ασχοληθούμε με την εικόνα μας, μέχρι να ξαναβγούμε έξω.

Οδηγός επιβίωσης των βαμμένων μαλλιών στο σπίτι:

Ενυδάτωση: Όλοι οι beauty experts επιμένουν ότι  το Α και το Ω» είτε πρόκειται για το πρόσωπο, το σώμα είτε για τα μαλλιά, είναι η ενυδάτωση.  Τα κατεστραμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά δεν είναι σε θέση να διατηρήσουν το χρώμα τους. Τώρα που είστε σπίτι  είναι ευκαιρία να βάλετε μια μάσκα στα μαλλιά σας όπως και θρεπτικά conditioner πριν από κάθε λούσιμο.

Κρεμάστε τα πιστολάκια: Τώρα που μένεις σπίτι είναι ευκαιρία να κάνεις απεξαρτήσεις για λίγο από την ισιωτική σου, το πιστολάκι ή το σίδερο για τις μπούκλες.Τα εργαλεία styling που χρησιμοποιούν θερμότητα, όπως τα σεσουάρ και οι συσκευές για ίσιωμα και μπούκλες, μπορούν να προσδώσουν στα μαλλιά σας το style που επιθυμείτε, όμως παράλληλα μπορούν να βλάψουν την τρίχα και να επιταχύνουν το ξεθώριασμα του χρώματος. Τώρα που είστε σπίτι, αποφύγετε να χρησιμοποιείτε εργαλεία styling που χρησιμοποιούν θερμότητα και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους υιοθετώντας ένα φυσικό looκ.

Λέμε όχι στην υπερβολική θερμότητα: Το ζεστό νερό ανοίγει το εξωτερικό περίβλημα των τριχών, όπως ακριβώς και τους πόρους του δέρματος, ξεθωριάζοντας το χρώμα και αφαιρώντας την υγρασία των μαλλιών σας, γεγονός που μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν θαμπά και ταλαιπωρημένα. Αντ’ αυτού, προτιμήστε να κάνετε ντους με νερό σε θερμοκρασία δωματίου και πριν ολοκληρώσετε βρέξτε τα με κρύο νερό, εάν φυσικά μπορείτε να αντέξετε τη θερμοκρασία. Αυτή η πρακτική μπορεί να βοηθήσει στο «σφράγισμα» του εξωτερικού περιβλήματος της τρίχας, φυλακίζοντας το χρώμα των μαλλιών σας στο εσωτερικό της τρίχας. 

Και τώρα ήρθε η ώρα της ρίζας: Εάν τα πράγματα είναι σκούρα,πολύ σκούρα  μην ανησυχείτε αφού στο εμπόριο υπάρχουν και τα θαυματουργά spray για τις άβαφες ρίζες. Πρόκειται για spray προσωρινής κάλυψης για την περιοχή της ρίζας που καλύπτoυν άμεσα, σε 30 μόλις δευτερόλεπτα τα λευκά και τη διχρωμία και μπορείτε να τα παραγγείλετε online.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό