24.8 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Η Τζούλια Ρόμπερτς προτείνει απίστευτες μάσκες για λαμπερή επιδερμίδα [pics]

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Οι παρακάτω μάσκες είναι οι αγαπημένες της Julia Roberts για super λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Τώρα που όλες είμαστε σπίτι πιστές στις οδηγίες του υπουργείου υγείας για την καταπολέμιση της πανδημίας του κορονοϊού, έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε μάσκες περιποίησης για το πρόσωπό μας για να βγούμε πιο όμορφες από την καραντίνα.  Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα προϊόντα περιποίησης, έτσι και με τις DIY συνταγές επιβάλλεται να δοκιμάζετε σε μία μικρή περιοχή για να δείτε αν έχετε κάποια αλλεργία. Οι παρακάτω μάσκες είναι οι αγαπημένες της Julia Roberts για super λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα με κύριο συστατικό το  μέλι.

Μάσκα για ενυδάτωση και λαμπερό δέρμα

Το μέλι είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα must προϊόντα για την ενυδάτωση του προσώπου. Είναι γεμάτο με ευεργετικά θρεπτικά συστατικά και ένα θαυμάσιο ενυδατικό συστατικό για το ξηρό δέρμα.

ΥΛΙΚΑ

1 κ.γ μέλι

1 κ.γ έλαιο καρύδας

¼ πολύ ώριμο αβοκάντο – το θέλετε να είναι ώριμο ώστε να μπορείτε να το λιώσετε.

Λιώστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι. Προσθέστε το μέλι και το λάδι καρύδας και ανακατέψτε. Το μείγμα θα είναι παχύ. Βάλτε ένα παχύ στρώμα σε ολόκληρο το πρόσωπό σας και αφήστε το για 15′ περίπου. Τέλος, ξεπλύνετε γρήγορα με κρύο νερό για να κλείσετε τους πόρους σας. Απολαύστε μεταξένιο δέρμα!

Μάσκα για σφιχτή και λαμπερή επιδερμίδα

Αυτή η μάσκα είναι τέλεια για σφιχτή επιδερμίδα και  απομακρύνει τα σπυράκια σμικρύνει τους πόρους, προσφέρει λεύκανση και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

ΥΛΙΚΑ

1 κ.γ μέλι

Μισό λεμόνι

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να στύψετε μισό λεμόνι και να αναμείξετε τον χυμό του με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Στη συνέχεια εφαρμόστε το ομογενές αυτό μείγμα σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά και ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό. Επαναλάβετε την μάσκα αυτή 1-2 φορές την εβδομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό