18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κοπιάστε να πλησιάσετε τον Μέσι, ο… τρομακτικός bodyguard που είναι πάντα εκεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι «κλέβει» πλέον την παράσταση αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, βάζοντας την ομάδα της Φλόριντα στον «χάρτη» των αναζητήσεων εκατομμύρια χρηστών στον διαδίκτυο και φιλάθλων του ποδοσφαίρου.

Όπως είναι λογικό, ο Αργεντινός σταρ χρήζει ειδικής μεταχείρισης και συμπεριφοράς αποτελώντας αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα του αθλητισμού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Γι’αυτό το λόγο λοιπόν, έχει στο πλάι του και την κατάλληλη προστασία, όπως αρμόζει στο βεληνεκές του ως προσωπικότητα και διασημότητα.

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι και άλλοτε θρύλος του αθλήματος, Ντέιβιντ Μπέκαμ  ανέλαβε προσωπικά το θέμα της προστασίας του κορυφαίου παίκτη της ομάδας του, τοποθετώντας δίπλα του έναν… σωστό σωματοφύλακα που έχει γίνει κυριολεκτικά η… σκιά του Μέσι, όπου και αν πάει, όπου κι να βρίσκεται και κάθε ώρα και στιγμή, ακόμα και τη στιγμή των αγώνων!

Ο λόγος για τον Γασίν Τσουέκο, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένεκα της αδιάλειπτης παρουσίας του σε κάθε σημείο που πατά και βρίσκεται ο 36χρονος μεσοεπιθετικός. Ουκ ολίγα βίντεο και αναρτήσεις, δείχνουν τον… σκληροτράχηλο bodyguard να βρίσκεται δίπλα ή πίσω από τον ποδοσφαιριστή σε αφίξεις αποστολών, σε εξορμήσεις εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, σε εκδηλώσεις, πριν ή μετά από έναν αγώνα, ακόμα και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, παρατηρώντας και επιβλέποντας την κάθε κίνηση ή την κατάσταση γύρω και κοντά από τον… στόχο του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί από το πουθενά για να σταματήσει με κάθε τρόπο την αδιάκριτη προσέγγιση ατόμων προς τον Μέσι, όπως εισβολείς στα γήπεδα ή φαν που τον πλησιάζουν χωρίς… έγκριση ή χωρίς να έχει «σαρωθεί» από τον σωματοφύλακα η ταυτότητα και το κατά πόσο επικίνδυνοι είναι για την ακεραιότητα του παίκτη.

Τι έχει κάνει στη ζωή του όμως ο κύριος Τσουέκο και τι έχει υπάρξει στο παρελθόν; Πρόκειται για έναν… μάστερ των πολεμικών τεχνών με μεγάλη εμπειρία στο ΜΜΑ, έχοντας αποτελέσει στρατιώτης στις Ειδική Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Έμπιστες φήμες, μάλιστα, κάνουν λόγο για έναν τύπο ο οποίος ήταν βατραχάνθρωπος στο παρελθόν, υπηρετώντας στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του ως παλαιστής, αρκεί κανείς να μάθει πως τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα τον κέρδισε από τον πρώτο γύρο μέσα σε διάστημα ενάμιση λεπτού, ενώ δεν παραλείπει να προωθεί την σκληρή γυμναστική, την προπόνηση και δουλειά που ρίχνει στον προσωπικό τον λογαριασμό στα social media, με τον Λιονέλ Μέσι αλλά και τον Σέρχιο Ράμος να τον «ακολουθούν».

Τα σκηνικά που έχουν απαθανατίσει τη δράση του Γασίν Τσουέκο ως σωματοφύλακας του Λατινοαμερικανού σταρ, έχουν γίνει viral, αφού εμφανίζεται κυριολεκτικά από το… πουθενά, διαθέτει ένα «τρομακτικό» παρουσιαστικό που σε βάζει σε ενδοιασμούς αν τελικά θες να πλησιάσεις τον «Pulga» και αν μη τι άλλο φαίνεται πως αποτελεί τον ιδανικό bodyguard για μια φυσιογνωμία σαν τον, κατά πολλούς κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών.

Αλέκος Χρυσικόπουλος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό