16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κομψότητα και ευεξία με τα Samsung Galaxy Watch6 Series

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από μερικά χρόνια ακουγόταν μάλλον σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας η δυνατότητα να ελέγχεις διάφορους δείκτες της σωματικής ευεξίας σου από μία φορετή συσκευή, όμως η εκθετική εξέλιξη της Τεχνολογίας ξεπέρασε τις προσδοκίες και πλέον ο κάθε καταναλωτής μπορεί να «κουβαλά» μαζί του το δικό του μίνι εργαστήριο και μάλιστα σε μια συσκευή που αποτελούσε ανέκαθεν αξεσουάρ στην πλειοψηφία των χρηστών.

Ο λόγος φυσικά για το ρολόι, το οποίο τα τελευταία χρόνια απέκτησε έξυπνες λειτουργίες και αισθητήρες πολλαπλών χρήσεων για να αλλάξει η ονομασία του σε…smartwatch! Η Samsung δεν θα μπορούσε να μην δώσει τα διαπιστευτήρια της και σε αυτήν την κατηγορία, παρέχοντας εξαιρετικής κατασκευαστικής ποιότητας smartwatches με εκπληκτικές δυνατότητες και κομψό design.

Πρόσφατα η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα τη νέα γενιά Samsung Galaxy Watch6 Series που περιλαμβάνει δύο μοντέλα (τα Galaxy Watch6 και Watch6 Classic), αμφότερα με αίσθηση πολυτελούς σχεδιασμού και πληθώρα επιλογών προσωπικής διαμόρφωσης (λουράκια, καντράν) για να αντικατοπτρίζουν το προσωπικό γούστο του κάθε χρήστη. Η εταιρεία χρησιμοποιεί 20% μεγαλύτερη οθόνη* υψηλής φωτεινότητας (2000nits) για να είναι ευκρινής ακόμα και στο έντονο φως της ημέρας, ενώ η νέα περιστρεφόμενη λεπτή στεφάνη προσθέτει ακόμα μία πινελιά κομψότητας.

Το τελευταίο έρχεται με πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας, αλλά και εφαρμογές όπως το WhatsApp, το Gmail και το Google Calendar που μπορείς να διαχειρίζεσαι απευθείας από την οθόνη του Galaxy Watch6. Επίσης, προσφέρει απρόσκοπτη επικοινωνία με άλλες συσκευές του οικοσυστήματος Galaxy, όπως την δυνατότητα να χρησιμοποιείς το smartwatch σαν κλείστρο για την κάμερα των smartphones (Camera Controller), να αλλάζεις συσκευή σύνδεσης των ακουστικών Galaxy Buds (Buds Controller και Αυτόματη εναλλαγή) και να εντοπίζεις την θέση του συζευγμένου smartphone (Find My Phone). Έχει βελτιωθεί σημαντικά* και το σύστημα ελέγχου του Galaxy Watch6 με χειρονομίες, προκειμένου να εκτελείς διάφορες ενέργειες χωρίς να αγγίζεις την οθόνη, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχεις βρεγμένα χέρια.

Με τα Galaxy Watch6 Series, η Samsung έριξε ακόμα μεγαλύτερο βάρος στην παρακολούθηση της σωματικής ευεξίας του χρήστη, προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλές και ενθαρρύνοντας τον να τροποποιήσει όσο γίνεται την καθημερινότητα του ανάλογα με τα στοιχεία που καταγράφει το smartwatch. Αντιλαμβανόμενη ότι ο ύπνος και η ποιότητα του είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των χρηστών λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, η εταιρεία εστίασε στην κατανόηση των προσωπικών μοτίβων ύπνου για να παρέχει όσο το δυνατόν πιο αναλυτικές πληροφορίες και πιο ορθές συμβουλές για να βελτιωθεί. Με βάση αυτήν την ανάλυση, το Galaxy Watch6 μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να διαμορφώσει ένα καλύτερο περιβάλλον ύπνου αν το επιθυμεί, δίνοντας την άδεια στο smartwatch να αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις των συνδεδεμένων Samsung συσκευών του σπιτιού (π.χ. ενεργοποίηση Sleep Mode σε smartwatch και smartphone, μείωση της φωτεινότητας των οθονών κλπ.).

Εκτός από τον ύπνο, τα μοντέλα της σειράς Galaxy Watch6 μπορούν να αξιοποιηθούν από τον χρήστη ως σύμβουλοι για την φυσική τους κατάσταση. Με την λειτουργία σύστασης σώματος μπορούν να μετρούν καθημερινά την σύσταση του σώματος τους (λίπος, μυϊκή μάζα, νερό, μεταβολικός ρυθμός κλπ.) και να λαμβάνουν εξατομικευμένη καθοδήγηση για να επιτύχουν τους προσωπικούς στόχους τους (π.χ. απώλεια βάρους, λίπους, μυϊκή ανάπτυξη). Υποστηρίζεται, επίσης, η παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας για τουλάχιστον 100 τύπους προπόνησης και ειδικά για τους δρομείς η λειτουργία εξατομικευμένης ζώνης καρδιακού ρυθμού αναλύει τις ατομικές φυσικές ικανότητες για να προτείνει τρόπους βελτίωσης των επιδόσεων τους. Στα προαναφερθέντα προσθέστε μεταξύ άλλων την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού, καθώς και την δυνατότητα εκτέλεσης ηλεκτροκαρδιογραφήματος.

Εξοπλισμένα με γρήγορο επεξεργαστή, 2GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο, τα Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία χρήσης για όλη την ημέρα και τη νύκτα, ακόμα και αν έχεις ενεργοποιημένη συνεχώς την οθόνη τους (Always On Display). Επιπλέον, με μόλις 8 λεπτά φόρτισης κερδίζεις επιπλέον 8 ώρες λειτουργίας!

*Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Watch6 στο Samsung.com/gr.

Δωρεάν Standard Παράδοση

Έως 36 άτοκες δόσεις

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό