20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κομμάτι της οροφής λεωφορείου έπεσε όσο βρισκόταν εν κινήσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντιμέτωποι με την… οροφή του λεωφορείου ήρθαν περίπου 40 επιβάτες της λεωφορειακής γραμμής 040 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα. Ειδικότερα, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής του λεωφορείου έπεσε την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει.

«Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι», δήλωσε ο Διονύσης Καντιώτος, επιβάτης του εν λόγω λεωφορείου.

Όπως σημείωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του «Ακούσαμε έναν μεγάλο κρότο, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην Εθνάρχου Μακαρίου με κατεύθυνση προς Καλλιθέα. Στα καλά καθούμενα ξεκόλλησε ένα τμήμα της οροφής και έπεσε κάτω. Φωνάζαμε στον οδηγό να σταματήσει γιατί δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. Τελικά μας κατέβασε όταν στρίψαμε στην Θησέως».

Αυτή την στιγμή στο 040 με κατεύθυνση Σύνταγμα.Κομμάτι της εσωτερικής επένδυσης, ξεκόλλησε από την οροφή, έπεσε στον κόσμο, χωρίς ευτυχώς κανένα πρόβλημα, κι ο οδηγός μας αδειάζει για να πάρουμε το επόμενο.Επιτελικό κράτος κεφάλαιο 186.Φύγετε πριν πάμε ολ@,σαν το σκυλί στ’αμπελι pic.twitter.com/YgUQ7DKmcN

— Dionissis Kantiotos (@Dionissisk) March 10, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό