21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κολωνός: Πλήθος κόσμου στο πλευρό της μητέρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Εφετείο, όπου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού. Οι πολίτες που είναι στο σημείο κρατούν πανό και ζητάνε την αθώωση της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού.

Πιο συγκεκριμένα, οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «Αλληλεγγύη μέχρι τέλους στη 12χρονη μας και τα αδέλφια της – Αθώωση της μάνας». Αυτό που ζητούν είναι δικαίωση και φυλάκιση του Ηλία Μίχου τον οποίο χαρακτηρίζουν «παιδοβιαστή και μαστροπό».

Κάποια στιγμή, σημειώθηκε ένταση μεταξύ των αλληλέγγυων και των δυνάμεων της Αστυνομίας. 

Πολίτες έξω από το Εφετείο για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό/Flash.gr

Flash.gr

Flash.gr
Πώς υποδέχθηκαν τη μητέρα της 12χρονης

Τη στιγμή που έφτασαν στα δικαστήρια η μητέρα της 12χρονης και οι κατηγορούμενοι, οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν. «Χριστίνα γερά, ως τη λευτεριά», φώναζαν στη μάνα εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους σε εκείνη ενώ αποδοκίμασαν έντονα τους υπόλοιπους κατηγορούμενους. 

Τι περιμένουμε σήμερα για την υπόθεση του Κολωνού

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων. Τρεις από αυτούς, ο 55χρονος Ηλίας Μίχος, η 37χρονη μητέρα του παιδιού και ένας συνταξιούχος ναυτικός που είχε το όνομα «Μιχάλης» σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, είχαν κατά την δικογραφία, πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγριότητα που βίωσε το παιδί. Οι τρεις τους, με πιο σημαντικό ρόλο στον 55χρονο, επωμίζονται την ποινική ευθύνη για το ασύλληπτο μαρτύριο που βίωσε το παιδί από τον Απρίλιο έως και τον Αύγουστο του 2022.

Οι υπόλοιποι 23, στη συντριπτική πλειονότητα τους ήταν οι λεγόμενοι «πελάτες» στα ραντεβού της φρίκης που οδηγούνταν η ανήλικη μαθήτρια και προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις. Εννέα από αυτούς, ήταν άνθρωποι της γειτονίας ή της ευρύτερης περιοχής που έμενε η ανήλικη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό