16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Κοιτάμε να νικάμε σε κάθε διοργάνωση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Φανερά ευχαριστημένος από τους παίκτες του ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με 3-2 για τα playoff της Stoiximan Super League.

O Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από δηλώσεις του, στην κάμερα της Cosmote TV έπειτα από την λήξη του παιχνιδιού και την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στάθηκε λοιπόν στις πολλές ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ, στο να διευρύνει το σκορ απέναντι στους «πρασίνους» αλλά ακόμη και στο γεγονός ότι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον έλεγχο και έκαναν το παιχνίδι τους στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Το μέλλον είναι σήμερα (ως προς απάντηση σε ερώτηση για το ματς με τον Αρη που είχε προηγηθεί). Δεν έχει σημασία το τι συνέβη πιο πριν. Κοιτάμε να νικάμε σε όποια διοργάνωση έχουμε μπροστά μας.

Το παιχνίδι το παίξαμε εμείς με τις ευκαιρίες μας. Κάναμε το παιχνίδι μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει παραπάνω τέρματα. Στο 2ο ημίχρονο ήταν πιο πιεστικός ο αντίπαλος. Είναι μία πανάξια νίκη. Εάν κάτι δεν με αφήνει χαρούμενο είναι το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις. Όπως και το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα οι παίκτες το διαχειρίστηκαν πολύ καλά ακόμα και όταν χάσαμε τον Κεζντιόρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γενικά από το πώς διαχειρίστηκαν το παιχνίδι οι παίκτες μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό